cup-cus Opublikowano 26 Listopada 2020 Opublikowano 26 Listopada 2020 (edytowane) Proszę o sprawdzenie logów, Show log - VAGLOGI VAGLOGI.PL VAGLOGI to usługa która pozwoli Ci przesłać logi z programu VCDS lub VAG-COM i udostępnić je w... Show log - VAGLOGI VAGLOGI.PL VAGLOGI to usługa która pozwoli Ci przesłać logi z programu VCDS lub VAG-COM i udostępnić je w... Show log - VAGLOGI VAGLOGI.PL VAGLOGI to usługa która pozwoli Ci przesłać logi z programu VCDS lub VAG-COM i udostępnić je w... Edytowane 26 Listopada 2020 przez cup-cus
Łukasz13 Opublikowano 27 Listopada 2020 Opublikowano 27 Listopada 2020 Sprawdzić dolot czy szczelny, ale pewnie przepływka do wymiany.
cup-cus Opublikowano 27 Listopada 2020 Autor Opublikowano 27 Listopada 2020 (edytowane) Przeplywka 2 miesiące temu zmieniana na Boscha a poza tym wszystko dobrze? Turbo zmienione na hybrydę jeśli to cos zmienia Edytowane 27 Listopada 2020 przez cup-cus
Łukasz13 Opublikowano 27 Listopada 2020 Opublikowano 27 Listopada 2020 Zmieniana na nowa? Nie jest dobrze bo przeplywka zaniża.
cup-cus Opublikowano 27 Listopada 2020 Autor Opublikowano 27 Listopada 2020 (edytowane) Tak nowa sprawdze jeszcze dolot Edytowane 27 Listopada 2020 przez cup-cus
bkwiatek Opublikowano 8 Grudnia 2020 Opublikowano 8 Grudnia 2020 Cześć, czy można prosić o pomoc w analizie tych logów? Pojawia się błąd związany ze zbyt ubogą mieszanką, było pęknięte kolanko odmy, wymieniłem, jednak nie miało to wpływu na pojawiający się błąd. To moje pierwsze logi, jeśli wykonałem coś nie tak to poprawię. Z góry dziękuję Show log - VAGLOGI VAGLOGI.PL VAGLOGI to usługa która pozwoli Ci przesłać logi z programu VCDS lub VAG-COM i udostępnić je w przyjaznej formie np. na forum Show log - VAGLOGI VAGLOGI.PL VAGLOGI to usługa która pozwoli Ci przesłać logi z programu VCDS lub VAG-COM i udostępnić je w przyjaznej formie np. na forum Show log - VAGLOGI VAGLOGI.PL VAGLOGI to usługa która pozwoli Ci przesłać logi z programu VCDS lub VAG-COM i udostępnić je w przyjaznej formie np. na forum
przem8 Opublikowano 9 Grudnia 2020 Opublikowano 9 Grudnia 2020 Kasowales błędy przed logami? Wygląda jakbyś robił je w trybie awaryjnym.
bkwiatek Opublikowano 9 Grudnia 2020 Opublikowano 9 Grudnia 2020 Zrobiłem tak: samochód zatrzymany przy wjeździe na autostradę, kasowanie błędów i start. Między próbami nie kasowałem błędów, nie zapalał się check. Miałem kasować po każdej próbie profilaktycznie? Proszę o radę
przem8 Opublikowano 9 Grudnia 2020 Opublikowano 9 Grudnia 2020 Skoro tak to wygląda na padniętą przepływke.
bkwiatek Opublikowano 9 Grudnia 2020 Opublikowano 9 Grudnia 2020 14 minut temu, przem8 napisał: Skoro tak to wygląda na padniętą przepływke. Czy zrobienie logów po odłączeniu przepływki i skasowaniu błędów da jaśniejszą diagnozę?
bkwiatek Opublikowano 30 Grudnia 2020 Opublikowano 30 Grudnia 2020 Witajcie ponownie. Kupiłem nową przepływkę z Boscha, wymieniłem świece i jedną cewkę bo wypadały zapłony. Póki co nie pojawia się błąd związany z ubogą mieszanką. Czy to co wyszło w logach wygląda już dobrze? Niestety nadpisały mi się poprzednie pliki, dlatego w komentarzu do pliku zamieszczam info od której linijki patrzeć. Z góry dzięki Show log - VAGLOGI VAGLOGI.PL VAGLOGI to usługa która pozwoli Ci przesłać logi z programu VCDS lub VAG-COM i udostępnić je w przyjaznej formie np. na forum Show log - VAGLOGI VAGLOGI.PL VAGLOGI to usługa która pozwoli Ci przesłać logi z programu VCDS lub VAG-COM i udostępnić je w przyjaznej formie np. na forum Show log - VAGLOGI VAGLOGI.PL VAGLOGI to usługa która pozwoli Ci przesłać logi z programu VCDS lub VAG-COM i udostępnić je w przyjaznej formie np. na forum
bkwiatek Opublikowano 30 Grudnia 2020 Opublikowano 30 Grudnia 2020 9 minut temu, przem8 napisał: Jest ok. Super! Dzięki ?
Rekomendowane odpowiedzi