grzywka-1970 Opublikowano 27 Listopada 2020 Opublikowano 27 Listopada 2020 Witam ,przeglądając wpisy postanowiłem sprawdzić co u mnie ,,drzemie " i tak w lewym boczku posiadam urządzenie o numerze 4GO 035 056 G.Fajnie gdyby ktoś z forumowiczów mnie ,,oświecił" czy przystosowane do DAB a jeżeli tak to po czym poznać że stacja jest odbierana w tym systemie ,jaką mocą to dysponuje ,z tego co wiem to ma 10 głośników .Kolega ,który sprowadzał to auto twierdził że wyżej jeżeli chodzi o nagłośnienie w A4 to tylko B&O .Pozdrawiam ,będę wdzięczny za info.
Muskel1 Opublikowano 27 Listopada 2020 Opublikowano 27 Listopada 2020 (edytowane) Masz wykłe radio pod system aktywny. Nie ma DAB bo do tego jest osobny tuner. B&O ma swój własny wzmacniacz z procesorem DSP. Edytowane 27 Listopada 2020 przez Muskel1
grzywka-1970 Opublikowano 27 Listopada 2020 Autor Opublikowano 27 Listopada 2020 Godzinę temu, Muskel1 napisał: Masz wykłe radio pod system aktywny. Nie ma DAB bo do tego jest osobny tuner. B&O ma swój własny wzmacniacz z procesorem DSP. Dzięki kolego za info .Pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi