Skocz do zawartości
Zdrowych i spokojnych Świąt dla Ciebie i rodzinki 🙌🎄
IGNOROWANY

Jak sparować telefon Xiaomi note 8 z Audi a4b7

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Zwracam się do was z prośbą, chcę sparować telefon Xiaomi Note 8 pro z radiem BNS 5. 0.  Audi a4b7(wczesniej było spakowane z Huawei i odrazu się połączył).Teraz przy zmianie telefonu chciałem się połączyć się przez bluetooth lecz telefon nie wykrywa radia. Jakieś podpowiedzi i sugestie mile widziane

Opublikowano
Godzinę temu, opti1645 napisał:

Witam. Zwracam się do was z prośbą, chcę sparować telefon Xiaomi Note 8 pro z radiem BNS 5. 0.  Audi a4b7(wczesniej było spakowane z Huawei i odrazu się połączył).Teraz przy zmianie telefonu chciałem się połączyć się przez bluetooth lecz telefon nie wykrywa radia. Jakieś podpowiedzi i sugestie mile widziane

Telefonu nie paruje się z radiem tylko z modułem bt.

Faktem jest iż te moduły mają swoje lata i nie ma 100% kompatybilności ze wszystkimi telefonami na rynku. Chińskie telefony często mają z tym problemy. Rozważ wymianę modułu bt na nowszy (S,AA lub 8P1).

Opublikowano

Problem rozwiązany. Wystarczyło wejść w opcję radia w ustawienia bluetooth i zrobić mały reset. I wszystko już gra. Telefon znalazł już po bluetooth łączenie i wszystko śmiga. Dziękuję i pozdrawiam

Tematy uważam za zamknięty.