Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Ustawienie przypomnienia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć

Pytanie.. Czy jest opcja/możliwość ustawienia w B6 aby komputer powiadomił mnie np za daną ilośc km "że to już" np za 15tyś? Jak tego dokonać ?

Po prostu chcę sobie ustawić przypomnienie o serwisie lpg za 15tyś

Opublikowano

W sterowniku lpg da się ustawić przypomnienie o zblizajacym się serwisie i wtedy jakoś piszczy wskaznik gazu przed każdym uruchomieniem. 

Opublikowano
  • Autor
14 minut temu, przem8 napisał:

W sterowniku lpg da się ustawić przypomnienie o zblizajacym się serwisie i wtedy jakoś piszczy wskaznik gazu przed każdym uruchomieniem. 

w sterowniku wole nie grzebać, w komputerze samochodu nie da się?

Opublikowano
8 minut temu, Marciol napisał:

w sterowniku wole nie grzebać, w komputerze samochodu nie da się?

Tyle co przypomnienie o serwisie olejowym, jak połączysz to z gazem to problem z głowy albo niech Ci gazownik ustawi.

Nie wymagaj za dużo od zwykłego fisu.

Opublikowano

Mi się wydaje że się da. Są 2 przypomnienia, jedno o serwisie, drugie o wymianie oleju. ..ale już nie pamiętam jak to ustawić, jak poszukasz to znajdziesz.

Opublikowano
  • Autor
1 godzinę temu, przem8 napisał:

Tyle co przypomnienie o serwisie olejowym, jak połączysz to z gazem to problem z głowy albo niech Ci gazownik ustawi.

Nie wymagaj za dużo od zwykłego fisu.

Wiem że kasowałem 2 razy inspekcje olejową, więc możę te inspekcję da się przestawić żeby włączyła się przykładowo co 15tyś km od dnia ustawienia, nie wymagam żeby było napisane strikte że chodzi o LPG ,ważne żeby sie odezwał za 15tyś to ja już sobie przypomne

1 godzinę temu, cysiek101 napisał:

Mi się wydaje że się da. Są 2 przypomnienia, jedno o serwisie, drugie o wymianie oleju. ..ale już nie pamiętam jak to ustawić, jak poszukasz to znajdziesz.

Dobrze byłoby takie jedno przestawić właśnie tak jak napisałem i to by mi wystarczyło

Opublikowano

Wejdź w zegary i kanały adaptacji 40-44,tam ustawiasz serwis. Możesz ustawić np. Na 15 tys km i rok czasu, dodatkowo możesz określić ile juz kilometrów zostało przejechane lub ile dni upłynęło (jak wymieniłeś filtr lpg 5 tys km temu, to możesz ustawić np.  że już 5 tys km z założonych 15 tys km zrobiłeś w ciągu np. 80 dni).