Adrian1800 Opublikowano 19 Grudnia 2020 Opublikowano 19 Grudnia 2020 Witam jakie wejscia żarówek są w bagazniku i podświetlenie rejestracji ? Ponieważ chciałem wymienić na ledowe Audi A4 B6 2004 sedan
Lukasz_mk2 Opublikowano 21 Grudnia 2020 Opublikowano 21 Grudnia 2020 jak chcesz zakładać ledy to radził bym założyć tylko oryginał, bo z innymi będą same problemy. Masz u siebie kontrole spalonych żarówek?? Jeśli tak to z ledami może być problem.
Adrian1800 Opublikowano 22 Grudnia 2020 Autor Opublikowano 22 Grudnia 2020 wlasnie niewiem czy jest u mnie canbus
Adrian1800 Opublikowano 22 Grudnia 2020 Autor Opublikowano 22 Grudnia 2020 a jesli nie ma can bus u mnie a kupie takiego leda z canbus to bedzie to normalnie dzialać pod rejestracja?
Adrian1800 Opublikowano 22 Grudnia 2020 Autor Opublikowano 22 Grudnia 2020 dodam że nie mam pełnego fisa,mam tylko temperature i ile przejade na paliwie
Lukasz_mk2 Opublikowano 22 Grudnia 2020 Opublikowano 22 Grudnia 2020 Radził bym jednak kupić oryginalne podświetlenie rejestracji, te zamienniki często się psują - po pewnym czasie będą migać jak stroboskop, aż w końcu padną. Dodatkowo strasznie się grzeją. Ja u siebie mam oryginał i działa już ponad 2 lata i wszystko jest ok (mam kontrole żarówek i nie wyskakuje żaden błąd na FIS'ie). Tu masz moją propozycję: ORYGINALNE LAMPKI LED TABLICY AUDI A3 A4 A6 Q7 A8 Krosno - Allegro.pl ALLEGRO.PL Kup teraz z Krosno - ORYGINALNE LAMPKI LED TABLICY AUDI A3 A4 A6 Q7 A8, na Allegro.pl, za 169 zł w kategorii {Części samochodowe} - {Oświetlenie}. Opinie i recenzje czy warto kupić ofertę id:... Jest to moja pierwsza lepsza propozycja z allegro, więc warto poszukać i może uda Ci się znaleźć coś trochę taniej.
Adrian1800 Opublikowano 22 Grudnia 2020 Autor Opublikowano 22 Grudnia 2020 troche drogo,a jesli nie mam tego can bus to moge kupić z can bus tego leda?i powinna dzialac normalnie?
Lukasz_mk2 Opublikowano 30 Grudnia 2020 Opublikowano 30 Grudnia 2020 W dniu 22.12.2020 o 22:41, Adrian1800 napisał: troche drogo,a jesli nie mam tego can bus to moge kupić z can bus tego leda?i powinna dzialac normalnie? możesz spróbować, ale z tego co można poczytać na forum to te wszystkie wynalazki różnie działają, czasem się ostro grzeją - na forum chyba użytkownik @tomik sprzedaje jakieś moduły led, które się sprawdzają, ale też nie kosztują 10zł/szt tylko więcej
Rekomendowane odpowiedzi