Wariacikmaly Opublikowano 28 Grudnia 2020 Opublikowano 28 Grudnia 2020 Witam nie wiem czy dobrze trafiłem z tematem ale mam pytanie odnośnie dwóch czujników za silnikiem jestem zielony co do tego ale czytałem sobie o nich troche i się każdy różni jakoś że albo jest 1-4pin lub 2-po 2 piny natomiast u mnie jest na to wychodzi na 2 piny po 2 czujniki natomiast mam 1 podłączony a drugi tak jakby sobie aby był żadne przewody do niego nie idą Załączam zdj co dokładnego wyobrażenia
Przemek.1997 Opublikowano 28 Grudnia 2020 Opublikowano 28 Grudnia 2020 Z tego co widzę to masz dobrze podpięte, 1 czujnik 4-pinowy, drugi może ktoś po prostu wsadził żeby zatkać dziurę w tym króćcu bo tam powinna być zaślepka 1
Wariacikmaly Opublikowano 28 Grudnia 2020 Autor Opublikowano 28 Grudnia 2020 Dzięki za informacje bo tak aby sądziłem że może być coś po prostu zostawione i tyle skoro jest git A chciałbym aby się zapytać z innej beczki jakie świece i przewody kupywaliscie do silnika bo u mnie jak kupiłem samochód tak nie sprawdzane i więc lepiej by było zajrzeć i wymienić bo nie wiadomo ile chodzi i też potrafi przerywać czasem
Wariacikmaly Opublikowano 31 Grudnia 2020 Autor Opublikowano 31 Grudnia 2020 Silnik to 1.8 5V 125km samochód rok 1999
Przemek.1997 Opublikowano 31 Grudnia 2020 Opublikowano 31 Grudnia 2020 Świece u siebie stosuje tylko i wyłącznie NGK BKUR6ET-10. Co do przewodów to niestety na temat nowych się nie wypowiem, u mnie padł jeden ale miałem już kupioną drugą ori cewke z kablami na zapas więc przełożyłem tylko tamten ori kabel i hula na razie
Rekomendowane odpowiedzi