michal_g84 Opublikowano 20 Lipca 2008 Opublikowano 20 Lipca 2008 Zależy od stacji ale SHELL ma najlepszy LPG i tam zwykle tankuje
surowik Opublikowano 20 Lipca 2008 Opublikowano 20 Lipca 2008 pracuje na orlenie wiec tu tankuje od zawsze juz w trzecim aucie i nigdy nie mialem problemow
kiz@k Opublikowano 21 Lipca 2008 Opublikowano 21 Lipca 2008 Tankuję LPG gdzie popadnie z jednym warunkiem duża stacja (dużo ludzi w obsłudze, mniejsze możliwości korupcji) i zasadnicza rzecz, tank z gazem pod ziemią bez możliwości nagrzania słonecznego powierzchni powłok zbiornika Pozdrawiam KO
Xander Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Witam Tankuje glownie na Statoil i Shell nigdy nie mialem problemu jezeli chodzi o stacje typu tesco nie polecam robilem o 50 km mniej pozdrawiam
michalb007 Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Opublikowano 31 Sierpnia 2008 a ja znowu tankuję na orlenie i nie ma problemu, na BP jeszcze nie tankowałem, a zadowolony nie jestem z shela bo weszło mi do zbiornika 44l aż 50l , wydaje mi się że dużo zależy od stacji, być może shell shellowi nie jest równy
Rekomendowane odpowiedzi