Skocz do zawartości
Zdrowych i spokojnych Świąt dla Ciebie i rodzinki 🙌🎄
IGNOROWANY

[B5 AFN] Jak prawidłowo powinny być poprowadzone przewody biegnące od pompy klimy?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

20090406770.jpg

Tak to u mnie wygląda (muszę teraz wymienić, bo jest przeciek z tego), wydaje mi się że są źle poprowadzone, tylko nie mogę znaleźć zdjęcia, na którym byłoby widać jak powinno być prawidłowo... Jeśli ktoś takie posiada to bardzo o nie proszę :wink4:

Numerek tej uszkodzonej to na pewno 8D0 260 701 H? Rok 1998, jeszcze na duże nakrętki, bo na allegro znalazłem o innym numerze...

Opublikowano

Czesc miałem ten sam problem dość podobnie wyglądający z tym ze przetarła mi sie ta aluminiowa część i uciekł mi czynnik chłodzący. Myślałem ze to tylko u mnie tak jest, ale widze ze AFN niezaciekawie to zrobili :thumbdown: Więc ja pojechałem do speców od klimy żeby zakuli mi ten przewód tylko troche wyżej ponieważ niechcę aby taka sytuacja sie powtórzyła. Już nie pamiętam ile dałem, ale dosyć drogo no ale teraz mam pewność ze już nie przytre tych przewodów[br]Dopisany: 04 Maj 2009, 22:31_________________________________________________

Witam ponownie zrobiłem dla ciebie kilka fotek. Tak to teraz wygląda u mnie po zakuciu i " dospawaniu " aluminiowej części bo i u mnie była uszkodzona

:thumbdown: Teraz wkońcu nie trę tymi przewodami po asfalcie :> Pozdrawiam

028308e6eb0c195dm.jpg

6670d09e9de8c907m.jpg

Opublikowano

Ja mam bardzo podobnie jak kolega street23player :decayed: