marcin1520 Opublikowano 5 Stycznia 2021 Opublikowano 5 Stycznia 2021 Witam. Jak w temacie szukam wtrysków do 1.9 tdi BKE 115/150 ori leją i czas zmienić myślałem nad czymś żeby zapasu troszkę miało. Aktualnie mam takie jak na zdjęciu jeżeli coś widać.Jakie proponujecie? Miło widziana też przybliżona cena. Pozdrawiam.
kamil-vag Opublikowano 5 Stycznia 2021 Opublikowano 5 Stycznia 2021 Co masz na myśli, że wtryski leją ? ? ? po czym takie wnioski ?
marcin1520 Opublikowano 5 Stycznia 2021 Autor Opublikowano 5 Stycznia 2021 Po odczycie z kompa oraz gdy przyśpieszam czuć mocne drgania całego samochodu. Przeguby, zawieszenie, poduszki nowe, opony z felgami wyważone więc sprawdzałem kompem i podczas przyśpieszania wychodzą poza skalę
kamil-vag Opublikowano 5 Stycznia 2021 Opublikowano 5 Stycznia 2021 To może równie dobrze być wina uszczelniaczy na pompkach albo padająca tandem pompa...
marcin1520 Opublikowano 5 Stycznia 2021 Autor Opublikowano 5 Stycznia 2021 Nie pytam co za przyczyna tylko pytam jakie wtryski dać żeby miały zapas mocy.. co z tego jak je zregeneruję czy wsadze pieniądze w te ori jak planuje jeszcze podnieść moc a ori już nie wytrzymają więc nie chcę ładować niepotrzebnie kasy. Więc pytam jakie dać większe żeby miały zapas mocy
Rekomendowane odpowiedzi