Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[BEX] Dolphin Gray | E4J | 320/288mm | 222HP/335Nm | TIP+DP | 380cc | Ulter Φ90 | CLH | Auto_Gauges | 18"_RS4 | by R4xx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor
20 minut temu, dekiel 13 napisał:

Wielki szacun za robotę. :thumbup1:

Dzięki za słowa uznania :rolleyes:

1 minutę temu, kosik25 napisał:

Bardzo dobra robota majster :kox:

Oby służyła conajmniej kolejne 20lat 

:wink4:
Musi, bo ją potnę :lol1:  Chyba, że znów zapragnie mi się A6 C7, to ktoś dostanie miły prezent. 

Opublikowano
12 godzin temu, R4xx napisał:

Dzięki za słowa uznania :rolleyes:

:wink4:
Musi, bo ją potnę :lol1:  Chyba, że znów zapragnie mi się A6 C7, to ktoś dostanie miły prezent. 

A6c7 jeżdżę na codzień to ciężki kloc, jak już kupować to z dużym silnikiem i dobrze wyposażona. Niestety to już nie b6/7 aby dokładać różne graty za śmieszne pieniądze. Ale masz b8 więc wiesz co mam na myśli.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Idzie to jak krew z nosa, ale coś się dzieje. Zawias złożony, składam budę i wysyłam go na geometrię :rolleyes:

AA1A5DC1-FFA0-4743-9D13-095D8A6C32AC.thumb.jpeg.3b13532fe7d9cb150250d2f1bfa913f3.jpeg

D34CE5C6-0DDE-4075-A67D-5CDA42AFD8FA.thumb.jpeg.771ed7fb223b080258762e980ca6e2ab.jpeg

B0ACE567-BB8D-4ACA-8973-43B75CD800B5.thumb.jpeg.cf461f5b0d73f468510812292ac075b5.jpeg

6B5EE26B-F0CF-4FC1-AA0B-F75817474E0C.thumb.jpeg.4ac850004ae1f7363718fbde2ff84127.jpeg

EAC91500-4914-401B-8FBE-6A7A0DD576C4.thumb.jpeg.e27542e9623f976ec84b440193351419.jpeg

Opublikowano

za***iście to wygląda! Kurde mnie też to czeka w 3audi a kończę robić podłogę w mustangu i już mam dość :grin:

Opublikowano
  • Autor
3 godziny temu, kosik25 napisał:

za***iście to wygląda! Kurde mnie też to czeka w 3audi a kończę robić podłogę w mustangu i już mam dość :grin:

Niewdzięczna robota :palacz:

Opublikowano

Profi robota Robert. :thumbup1:

Opublikowano
Godzinę temu, R4xx napisał:

Niewdzięczna robota :palacz:

Wiem dlatego mustanga kończę i nie mam ochoty robić audi, wolałbym komuś zlecić i zapłacić niż się brudzić i wkurzać. Ale z 2 strony jak sam zrobisz to wiesz, że będzie dobrze i na lata.

Opublikowano

Nikt nie włoży tyle serca i uwagi co właściciel auta :wink: bardzo dobra robota, niewdzięczna ale cieszy oko :oklasky:

Opublikowano

Problem raczej w tym, że nikt nie zapłaci tyle żeby dało(opłacało) się włożyć w to całe serce ;)

A dla autora tematu wielkie gratulację za piękną robotę :oklasky:

Opublikowano

Piękna robota :thumbup1:  ale aż się prosi o wymianę tych elastycznych przewodów hamulcowych na hela :D 

Opublikowano
8 minut temu, K4rol81 napisał:

Piękna robota :thumbup1:  ale aż się prosi o wymianę tych elastycznych przewodów hamulcowych na hela :D 

Na czerwone. :naughty:

Opublikowano
9 godzin temu, Elhape napisał:

Problem raczej w tym, że nikt nie zapłaci tyle żeby dało(opłacało) się włożyć w to całe serce ;)

I tu muszę Cię zaskoczyć dla mnie pieniądze nie mają większego znaczenia ważne aby robota była zrobiona dobrze. Tak samo było z audi od Kamila po zdjęciach widziałem, że warto jechać 500km aby je kupić :banan:pieniądze można zarobić, a straconego czasu nikt nie zwróci :whistling:

Opublikowano

Chcesz powiedzieć, że zapłaciłbyś np. 10000 zł za samą robociznę + części + farby do konserwacji + lakiernia proszkowa ?? Czyli w sumie pewnie z 20000 zł( w dużym zaokrągleniu) za remont zawieszenia i konserwację ??

Jeśli tak to niestety ale jesteś jeden na wiele milionów ;) I ciężko będzie znaleźć więcej chętnych na taką robotę za takie pieniądze.

Opublikowano
45 minut temu, Elhape napisał:

Chcesz powiedzieć, że zapłaciłbyś np. 10000 zł za samą robociznę + części + farby do konserwacji + lakiernia proszkowa ?? Czyli w sumie pewnie z 20000 zł( w dużym zaokrągleniu) za remont zawieszenia i konserwację ??

Jeśli tak to niestety ale jesteś jeden na wiele milionów ;) I ciężko będzie znaleźć więcej chętnych na taką robotę za takie pieniądze.

Sprawdź sobie cenę u Baracia Postępcy w Gdańsku :whistling: i filmiki na yt jak już robić to raz a dobrze A nie baranek za 400zl co roku tylko po to aby ładnie wyglądało.

Opublikowano
5 godzin temu, kosik25 napisał:

Sprawdź sobie cenę u Baracia Postępcy w Gdańsku :whistling: i filmiki na yt jak już robić to raz a dobrze A nie baranek za 400zl co roku tylko po to aby ładnie wyglądało.

Konserwacja z piaskowaniem wyszła mnie 3500 zł, też w Gdańsku. Była drobna robota blacharska, więc sumarycznie 3900 zł. Jak długo pożyje? Zobaczymy.

Opublikowano
3 godziny temu, george napisał:

Konserwacja z piaskowaniem wyszła mnie 3500 zł, też w Gdańsku. Była drobna robota blacharska, więc sumarycznie 3900 zł. Jak długo pożyje? Zobaczymy.

U braci postępskich okolice 10tys w górę plus z pół roku czekania na wolny termin.

Opublikowano
  • Autor
W dniu 24.04.2022 o 18:54, dekiel 13 napisał:

Profi robota Robert. :thumbup1:

Dzięki :rolleyes:

W dniu 24.04.2022 o 19:38, kosik25 napisał:

Wiem dlatego mustanga kończę i nie mam ochoty robić audi, wolałbym komuś zlecić i zapłacić niż się brudzić i wkurzać. Ale z 2 strony jak sam zrobisz to wiesz, że będzie dobrze i na lata.

Są ludzie, którzy zrobią to dobrze, ale koszt niemiłosierny a i czas oczekiwania również długi. 

W dniu 24.04.2022 o 21:26, BartoszSoldier napisał:

Nikt nie włoży tyle serca i uwagi co właściciel auta :wink: bardzo dobra robota, niewdzięczna ale cieszy oko :oklasky:

Dzięki :rolleyes:

W dniu 25.04.2022 o 23:57, Elhape napisał:

Musiałby mi ktoś z 5ke na czysto odpalić za taką orkę i dać auto na 2 miechy :kox:

W dniu 26.04.2022 o 08:37, K4rol81 napisał:

Dzięki za miłe słowo :zyzol: 

Zgadzam się, nawet myślałem o tych przewodach, ale dla samego wyglądu nie ma sensu. :cheesy:

W dniu 26.04.2022 o 08:46, george napisał:

Na czerwone. :naughty:

Albo niebieskie dla kontrastu :buhaha:

W dniu 26.04.2022 o 09:31, kosik25 napisał:

I tu muszę Cię zaskoczyć dla mnie pieniądze nie mają większego znaczenia ważne aby robota była zrobiona dobrze. Tak samo było z audi od Kamila po zdjęciach widziałem, że warto jechać 500km aby je kupić :banan:pieniądze można zarobić, a straconego czasu nikt nie zwróci :whistling:

Z Audi Kamila masz złoty strzał. Ciężko dziś kupić zadbany samochód z taką bogatą historią. Ikona tego działu. 

9 godzin temu, Elhape napisał:

Dlatego tak niewiele firm zajmuje się tego typu usługami na wyższym poziomie. Baranek, 500 i jazda. 

3 godziny temu, george napisał:

Bardzo okazyjna cena. Masz zdjęcia podłogi przed i po? 

21 minut temu, kosik25 napisał:

U braci postępskich okolice 10tys w górę plus z pół roku czekania na wolny termin.

Mają rozmach, ale co się dziwić. W naszym świecie każdy ich przynajmniej kojarzy. Mogą sobie pozwolić.

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Zawias bliźnbiak .... Wiesz co jest najogrsze ? Że jarasz się jakie to wszytsko jest piękne czyste jak jedziesz na geometrie a tam pod autem gość robi takie " uuuuuuuuaaaaa" :D ..... a za kilka mieisęcy psu w dupe bo i tak wszystko jest już brudne obite od kamieni i jak wchodzisz po auto to aż serce boli :D

Opublikowano
  • Autor
9 godzin temu, DarekS4 napisał:

Zawias bliźnbiak .... Wiesz co jest najogrsze ? Że jarasz się jakie to wszytsko jest piękne czyste jak jedziesz na geometrie a tam pod autem gość robi takie " uuuuuuuuaaaaa" :D ..... a za kilka mieisęcy psu w dupe bo i tak wszystko jest już brudne obite od kamieni i jak wchodzisz po auto to aż serce boli :D

Może dlatego nie zdarzyło mi się jeszcze jechać po mokrym i wypuścić się poza miasto :grin:

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano
  • Autor

Audica jeździ wiernie, powoli dokręca mi 300kkm i tak sobie myślę, że wypadałoby kupić jej coś na urodziny. Ktoś ma jakieś pomysły? Mi się już skończyły :decayed:

1724737380_Snapseed(2).jpg.591f2e1bcb81d115bffb259e292b92c5.jpg

Aktualnie oczekuje jeszcze na listwy progowe, aż wrócą z lakierowania.

Edytowane przez R4xx