Adrian1800 Opublikowano 7 Stycznia 2021 Opublikowano 7 Stycznia 2021 Witam,ostatnio mam problem z Audi A4 B6 1.8T 2004 rok BFB Problem jest w tym że jak jest ciepły silnik i po jakiejś jezdzie krótkiej albo długiej na postoju po jakims czasie dostaje drgan na budzie i tak jakby go przytykało i lekko buchało z rury wydechowej,obroty trzyma caly czas 800 stałe ,świece wymieniane na nowe te same co byly wczesniej,filtr paliwa równiez nowy ,cewki sprawdzalismy też są dobre.niewiem jaka jest tego przyczyna
przem8 Opublikowano 7 Stycznia 2021 Opublikowano 7 Stycznia 2021 Pewnie wypadają zapłony. Vagiem odczytać błędy i blokach pomiarowych podejrzeć wypadania dla poszczególnych cylindrów.
Adrian1800 Opublikowano 7 Stycznia 2021 Autor Opublikowano 7 Stycznia 2021 sprawdzalismy jakims innym programem to nie było żadnych błędów i od czego mogą wypadac jak swiece nówki i cewki okej?
Adrian1800 Opublikowano 7 Stycznia 2021 Autor Opublikowano 7 Stycznia 2021 na starych i nowych swiecach dzieje sie to samo
przem8 Opublikowano 7 Stycznia 2021 Opublikowano 7 Stycznia 2021 A jak sprawdziłeś cewki? Nowe założyłeś czy co?
Adrian1800 Opublikowano 7 Stycznia 2021 Autor Opublikowano 7 Stycznia 2021 kolega jakoś sprawdzał który pracuje w mechanice ,po kolei wyciągał na odpalonym silniku i mówil że są okej
przem8 Opublikowano 7 Stycznia 2021 Opublikowano 7 Stycznia 2021 (edytowane) Taka odpowiedź mnie satysfakcjonuje, bo c**ja sprawdził. Ogarnij kogoś z vagiem albo sobie kup kabel za 50zł i będziesz miał na przyszłość. Edytowane 7 Stycznia 2021 przez przem8
Adrian1800 Opublikowano 7 Stycznia 2021 Autor Opublikowano 7 Stycznia 2021 ale może kupie jedną cewke ? najlepiej jakiej firmy? Beru ,NGK? i posprawdzamy ,pozamieniamy i jak sie zachowuje?
Rekomendowane odpowiedzi