Opublikowano 7 Stycznia 20215 l Witajcie czy ktos ma wiedze na temat wylaczenia procedury wypalania dpfa zastanawiam sie nad wywaleniem wkladu filtra i zeby wylaczyc dpfa
Opublikowano 7 Stycznia 20215 l Jedz do dobrego tunera to Ci ogarnie. Nikt się nie podzieli taką wiedzą. Poza tym trzeba mieć odpowiednie oprogramowanie.
Opublikowano 2 Lutego 20215 l Wyłączenie jest bardzo proste. Wystarczy zmienić jeden bit w mapach. Niestety chińskie interfejsy są bardzo niepewne i mozna uwalić ecu. Ja najpierw zrobilem sobie pełny zrzut ecu tez chińskim BDMem Jakie masz problemy z dpfem ze chcesz wywalać? Żeby nie było ze nikt nie chce sie dzielić wiedzą... Edytowane 2 Lutego 20215 l przez nadybek
Opublikowano 7 Czerwca 20215 l Czy jesteś w stanie podzielić sie informacją gdzie co zmienić albo czy była by możliwość żebym wysłał ci mape a ty mi to zmienił oczywiście nic za darmo?
Opublikowano 11 Czerwca 20215 l Autor Z moim dpf nic zlego sie nie dzieje tylko mysle nad zrobieniem pelnego przelotu z kwasówki nie chodzi mi zebym sam to sobie wylaczyl tylko ile to moze np. Kosztowac u tunera ale z glowa zeby sie nie okazalo ze na biegu jalowym zaczyna sobie kopcic
Opublikowano 11 Czerwca 20215 l Jeżeli zacznie kopcić na jałowym to znaczy że coś z furą nie tak. A DPF tylko to maskował.
Opublikowano 12 Czerwca 20215 l Mapa to nie problem- zmiana jednego bita (bitu? bita?) ale warto mieć cały zrzut bdm'em w razie "W". Chińskie interfejsy potrafią mieć problemy przy niskim napięciu aku. Ja się wolałem zabezpieczyć.
Opublikowano 7 Listopada 20214 l Autor A czy ktos z forum zna i moze polecic z pelnym zaufaniem firme lub kogos prywatnie ale z Warszawy lub okolic kto moglby to ogarnac Edytowane 7 Listopada 20214 l przez hemglas
Opublikowano 7 Listopada 20214 l 7 minut temu, hemglas napisał: A czy ktos z forum zna i moze polecic z pelnym zaufaniem firme lub kogos prywatnie ale z Warszawy lub okolic kto moglby to ogarnac Facebook WWW.FACEBOOK.COM Zobacz posty, zdjęcia i nie tylko na Facebooku. kolega jest z naszego forum Edytowane 7 Listopada 20214 l przez Dev