Szósty bieg Opublikowano 16 Stycznia 2021 Opublikowano 16 Stycznia 2021 Witam mam pytanie. Czy jak zamówię dowolna gałkę do zmiany biegów to będzie pasować do mojego auta? np. Jakaś z AliExpress albo Allegro
Barti_ Opublikowano 21 Stycznia 2021 Opublikowano 21 Stycznia 2021 W dniu 16.01.2021 o 18:00, Szósty bieg napisał: Witam mam pytanie. Czy jak zamówię dowolna gałkę do zmiany biegów to będzie pasować do mojego auta? np. Jakaś z AliExpress albo Allegro Sprecyzuj dowolną. Polecam sprawdzić numer jaki masz i albo zamówić z takim samym albo upewnić się ze sprzedawcą, że ta, którą chcesz zamówić będzie pasować. Zdarza się, że sprzedawcy próbują wcisnąć taką z A3 jeżeli ktoś się nie zna. Jeżeli chcesz z Ali, to do B8 na pewno pasuje z poniższej aukcji: https://pl.aliexpress.com/item/4000497961112.html
dekiel 13 Opublikowano 21 Stycznia 2021 Opublikowano 21 Stycznia 2021 Dowolną ? Lepiej dedykowaną do któregoś z modeli Audi .
animaes Opublikowano 23 Lutego 2021 Opublikowano 23 Lutego 2021 (edytowane) Czy ktoś podpowie gdzie dostać gałkę do zmiany biegów (manual) w jasnej, kremowej skórze? Edytowane 23 Lutego 2021 przez animaes
Rekomendowane odpowiedzi