Caporeira Opublikowano 24 Stycznia 2021 Opublikowano 24 Stycznia 2021 Witam, czy w MMI 3G Low da sie aktywować limity prędkości ? PS. Zauważyłem że jest opcja kopiowania map na sd. Czy to oznaczać że może czytać mapy z sd ?
pawel72689 Opublikowano 24 Stycznia 2021 Opublikowano 24 Stycznia 2021 Ta czyta z karty. Chodzi Ci o ustawienie zadanej prędkości po przekroczeniu której jest sygnał dźwiękowy i wiadomość na fis? To tak możesz ustawić dwie prędkości.
Muskel1 Opublikowano 24 Stycznia 2021 Opublikowano 24 Stycznia 2021 Te limity przędkości nie mają z nawigacją i kartami nic wspólnego. Ustawiasz sobie daną wartość prędkości, po przekroczeniu której FIS informuje Cię każdorazowo sygnałem dźwiękowym oraz informacją na FISie.
Caporeira Opublikowano 24 Stycznia 2021 Autor Opublikowano 24 Stycznia 2021 4 godziny temu, pawel72689 napisał: Ta czyta z karty. Chodzi Ci o ustawienie zadanej prędkości po przekroczeniu której jest sygnał dźwiękowy i wiadomość na fis? To tak możesz ustawić dwie prędkości. Dzięki. Da się samemu wgrać aktualizacje map ? Chodzi mi o limity prędkości wyświetlane na mapie.
Muskel1 Opublikowano 24 Stycznia 2021 Opublikowano 24 Stycznia 2021 (edytowane) Nie. Tzn. aktualizacje map można wgrać samemu, jak się wie co i jak ale mapek nie da się poprawiać czy nakładać w nich limitów czy ograniczeń prędkości. Edytowane 24 Stycznia 2021 przez Muskel1
Caporeira Opublikowano 24 Stycznia 2021 Autor Opublikowano 24 Stycznia 2021 O takie limity mi chodzi jak tutaj 30km/h: Google Image Result for https://www.a5oc.com/attachments/capture-jpg.81330/ IMAGES.APP.GOO.GL PS. Są na forum linki do aktualnych map oraz tutorial jak je wgrać ?
Muskel1 Opublikowano 24 Stycznia 2021 Opublikowano 24 Stycznia 2021 (edytowane) 36 minut temu, Caporeira napisał: O takie limity mi chodzi jak tutaj 30km/h: Google Image Result for https://www.a5oc.com/attachments/capture-jpg.81330/ IMAGES.APP.GOO.GL Nie da się samemu ich wgrać. Są to informacje zawarte w mapkach. 36 minut temu, Caporeira napisał: PS. Są na forum linki do aktualnych map oraz tutorial jak je wgrać ? Raczej nie bo to pirateria, której tu na forum nie popieramy. Edytowane 24 Stycznia 2021 przez Muskel1
Caporeira Opublikowano 31 Stycznia 2021 Autor Opublikowano 31 Stycznia 2021 Która wersja firmware jest z językiem polskim ?
Rekomendowane odpowiedzi