Wojtek. Opublikowano 25 Stycznia 2021 Opublikowano 25 Stycznia 2021 Siemanko, mam przetarty jeden wąż od ICka, ale chce wymienić oba od razu, żeby mieć spokój tylko nie mogę znaleźć żadnego schematu jak gdzie te przewody są poprowadzone. Ma ktoś taki schemat? Ogólnie dużo zabawy jest z wymianą tych przewodów i jaki koszt? Polecacie od razu jechać do ASO czy jakiś zamiennik jest spoko? Pozdrawiam
Dev Opublikowano 25 Stycznia 2021 Opublikowano 25 Stycznia 2021 2 godziny temu, Wojtek. napisał: Siemanko, mam przetarty jeden wąż od ICka, ale chce wymienić oba od razu, żeby mieć spokój tylko nie mogę znaleźć żadnego schematu jak gdzie te przewody są poprowadzone. Ma ktoś taki schemat? Ogólnie dużo zabawy jest z wymianą tych przewodów i jaki koszt? Polecacie od razu jechać do ASO czy jakiś zamiennik jest spoko? Pozdrawiam Tam jest ich kilka, ktory potrzebujesz ?
kamil-vag Opublikowano 25 Stycznia 2021 Opublikowano 25 Stycznia 2021 Pełny opis tu: Chłodnica powietrza doładow. AVF,AWX,AVB.pdf 1
Wojtek. Opublikowano 25 Stycznia 2021 Autor Opublikowano 25 Stycznia 2021 (edytowane) 4 godziny temu, Dev napisał: Tam jest ich kilka, ktory potrzebujesz ? Mechanik mówił że są dwie krótka i długa i że mi szlag trafił tą "długą", ale wolałbym już ogarnąć obie dla świętego spokoju. Edit: ona idzie na dole za zderzakiem i ciągnie się ku górze tak jakby Edytowane 25 Stycznia 2021 przez Wojtek. Nie dopisalem szczegolu
Rekomendowane odpowiedzi