Sebus 05 Opublikowano 3 Lutego 2021 Opublikowano 3 Lutego 2021 Witam mam Audi A4 B5 1995 1.8 benzyna i miałem w nim nieoryginalne radio VDO takie na kasety jezcze i kupiłem używane trochę nowsze już na USB bluetooth i odpinany panel no i chodzi o to że jak miałem te stare radio to mi się włączalo po przekręceniu kluczyka a nawet bez kluczyka też działało a jak wsadziłem te nowsze to za każdym razem jak przekręcę kluczyk muszę radio włączyć przyciskiem i jedyne co to one mi się tylko świeci jak włącze światła ale nie działa dopóki nie wcisnę przycisku. Nie wiem czy trzeba coś w radiu ingerować? bo kostek nie ruszałem nic.
Muskel1 Opublikowano 3 Lutego 2021 Opublikowano 3 Lutego 2021 (edytowane) Stosowanie znaków interpunkcyjnych ułatwi czytanie i zrozumienie problemu,, z którym się borykasz. Napisz jakie to radio teraz wstawiłeś (marka i model). Może naświetli to trochę sprawę. Dobrze by było, gdybyś zrobił zdjęcie kostek wpiętych do radia. Kto wie jak tam wszystko jest powpinane. Nikt tu kryształowej kuli nie ma więc nie powie Ci, czy problem tkwi w instalacji, czy w samym radiu. Edytowane 3 Lutego 2021 przez Muskel1
Rekomendowane odpowiedzi