Stonio00 Opublikowano 7 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2021 Witam, dziś odpaliłem auto rano i spotkało mnie takie coś jak na filmiku... Ktoś może wie skąd ta zmiana pracy silnika? Audi a4b7 2.0tfsi bwe IMG_0578.MOV IMG_0578.MOV Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 7 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2021 Wyciągnij szklankę od pompy wysokiego ciśnienia i sprawdz jak wygląda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mano4 Opublikowano 7 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2021 W tym motorze pada lańcuszek spinający wałki.Daje takie dieselowskie tony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 7 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2021 46 minut temu, Mano4 napisał: W tym motorze pada lańcuszek spinający wałki.Daje takie dieselowskie tony Tam duzo rzeczy pada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregorski3 Opublikowano 8 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2021 Kolega nie napisał jaki przebieg ale jeśli szklanka nie była nigdy ruszana to warto się jej przyjrzeć. Skoro stało się to nagle z dnia na dzień to szklanka mogła być już w złym stanie i nawet się rozlecieć . A łańcuch to druga z opcji. Ja po zakupie auta od razu wymieniałem tą szklankę a następnie łańcuch napinacz i niestety wariator. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tkoczu_ Opublikowano 8 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2021 Miałem to samo, w moim przypadku łańcuch rozrządu i napinacz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iglako Opublikowano 5 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2021 (edytowane) Ogólnie dzwięk tych silników jest tragiczny Edytowane 5 Marca 2021 przez iglako Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi