Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Gdzie kupić ori poduszki silnika

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam jak w temacie gdzie kupić nowe oryginalne poza aso i allegro poduszki silnika bo na allegro aktualnie prawej brak a może sa jakieś stronki z ori poduchami jak z aso 

Edytowane przez DominikAud

Opublikowano

Motorpol Wrocław - wpisz w google-ale cena trochę zabija

Opublikowano
3 godziny temu, DominikAud napisał:

Witam jak w temacie gdzie kupić nowe oryginalne poza aso i allegro poduszki silnika bo na allegro aktualnie prawej brak a może sa jakieś stronki z ori poduchami jak z aso 

www.getem.pl

Opublikowano

Getem.

Polecam bo kupowałem u nich.

Opublikowano
  • Autor

Czy tak to u was wyglądało? Nie ma opisu ani nic poza tym co tutaj widac, brać i się nie bać?

Screenshot_20210213-163018_Chrome.jpg

Opublikowano
2 godziny temu, DominikAud napisał:

Czy tak to u was wyglądało? Nie ma opisu ani nic poza tym co tutaj widac, brać i się nie bać?

Screenshot_20210213-163018_Chrome.jpg

To chyba getem.pl? Ja u nich kupowałem kilka razy i było ok. Poduszki akurat kupowałem w ASO i po zniżkach dostałem te same co u Ciebie za 952 zł za komplet.

Opublikowano
  • Autor

Tak Getem, tez zadzwonię do aso i zobacze jaka cena. Jak ubiegałeś się o jakiś rabat ?? 

Z ciekawostki powiem ze pytałem sie na allegro aso audi o poduszkę prawa to powiedzieli ze sprzedały sie wszystkie i wycofali je juz z produkcji wiec chyba musze sie spieszyć, a lewe są dostępne na kilku aukcjach ,problem jest z prawą jest kilka stron i tam już są nie dostępne a lewe jak najbardziej. POZDRAWIAM 

Opublikowano
11 godzin temu, DominikAud napisał:

Tak Getem, tez zadzwonię do aso i zobacze jaka cena. Jak ubiegałeś się o jakiś rabat ?? 

Z ciekawostki powiem ze pytałem sie na allegro aso audi o poduszkę prawa to powiedzieli ze sprzedały sie wszystkie i wycofali je juz z produkcji wiec chyba musze sie spieszyć, a lewe są dostępne na kilku aukcjach ,problem jest z prawą jest kilka stron i tam już są nie dostępne a lewe jak najbardziej. POZDRAWIAM 

Poproś o rabat może Ci dadzą. Kupuję części w jednym z ASO tylko do moich prywatnych aut i dostałem na stałe 15% (z racji tego że już mnie tam znają i jestem Ich klientem od około 15 lat), czasem dają więcej jak mogą, jednak minimum 15% jest zawsze ... . Na poduszki akurat dostałem około 20%.

Edytowane przez pelonek1

Opublikowano

Dzik z prochoice ma taniej..