sokolnh Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2009 małe sprostowanie, niestety nie masz silnika ahh tylko ahu no chyba ze był swap robiony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
johnybravo Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2009 coś jak Hawajowóz 2 , mody idą w dobrą strone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salata Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2009 No racja wlasnie sprawdzilem dokladnie. Dzieki za sprostowanie [br]Dopisany: 17 Kwiecień 2009, 10:44_________________________________________________Ma moze ktos z was te kierunkowskazy??? http://moto.allegro.pl/item582066257_kierunkowskaz_migacz_nowe_audi_a3_a4_clear_wwa.html ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michu93 Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2009 hehe... dobre dobre... plany fajne i w ogole Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tommi88 Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Ja mam takie kierunki ale lepiej wyglądają na zdjęciu jak na żywo ,za bardzo wystają i lubią parować teraz kupiłbym takie http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=593761167 poza tym pogratulować autka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salata Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2009 No wlasnie tego sie balem dlatego wolalem spytac , mowisz ze te tansze lepsze?? bede musial przetestowac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michu93 Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2009 ja kupiłem najtańsze chyba 4.5 sztuka dymione i elegancko wyglądało [br]Dopisany: 19 Kwiecień 2009, 09:10_________________________________________________zjeżdżasz do polski - mieszkasz w polsce - czy chcesz przesyłke na granice? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salata Opublikowano 6 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2009 Kolega mi przywozi bo akurat jest na wakacjach w PL [br]Dopisany: 19 Kwiecień 2009, 09:38_________________________________________________ Ja mam takie kierunki ale lepiej wyglądają na zdjęciu jak na żywo ,za bardzo wystają i lubią parować teraz kupiłbym takie http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=593761167 poza tym pogratulować autka Faktycznie paruja i wystaja jak zabie oczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwiatko Opublikowano 6 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2009 kierunki można kupić od skody fabii 5-8 PLN ja bym pozbył się tego spojlera a tak to OK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salata Opublikowano 6 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2009 hmm ale jakiego spojlera??? :mysli:spojler byl pierwsza rzecza jaka sciagnalem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwiatko Opublikowano 7 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2009 a to zwracam honor nie zauważyłem, a poza tym to fajne autko gratulacje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salata Opublikowano 21 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2009 Z bialymi kierunkami: Tak sie zastanawiam co jeszcze zmienic Jakies propozycje?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michu93 Opublikowano 21 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2009 przednie lampy i naklej naklejke audi na fele bo tak jakos wygladaja jak te tanie z allegro* :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salata Opublikowano 21 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2009 Bo kapsle byly VW jak kupilem dlatego odklejone, a tak mi sie nawet podoba :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
(DK)Peter Opublikowano 22 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2009 Super autko A te felgi to masakra ale w pozytywnym znaczeniu bardzo gustowne , sam też myslę o czymś takim do mojej audiczki Ile mniej więcej kosztują takie jak masz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salata Opublikowano 22 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2009 Ok 500euro :gwizdanie:[br]Dopisany: 22 Maj 2009, 14:10_________________________________________________Z dzisiejszej sesji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dixon39 Opublikowano 11 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2009 przednie lampy i naklej naklejke audi na fele bo tak jakos wygladaja jak te tanie z allegro* :gwizdanie: A po h... ma lampy zmieniać? A z tą naklejką to też żeś przegiął [br]Dopisany: 11 Czerwiec 2009, 20:43_________________________________________________Sałata malowałeś fure czy tylko myles i sie tak swieci? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salata Opublikowano 21 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2009 No na razie jest umyta za tydzien planuje polerke takze mysle ze sie bedzie swiecic jeszcze bardziej hehe A dzis zostalo zalozone kompletne zawieszenie przednie MS i wymieniona zostala uszczelka pod pokrywa zaworow, a przy tym olej i filtry. Co pozniej?? moze gwint?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Johnyjurek Opublikowano 21 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2009 a światła z tyłu ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salata Opublikowano 21 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2009 Co z nimi nie tak No moze wymienie na II lift Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi