Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 AHU] A4 1.9tdi 98r.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

małe sprostowanie,

niestety nie masz silnika ahh tylko ahu

no chyba ze był swap robiony :wink4:

Opublikowano

coś jak Hawajowóz 2 :cool1: , mody idą w dobrą strone :good:

Opublikowano
  • Autor

No racja wlasnie sprawdzilem dokladnie. Dzieki za sprostowanie :good:[br]Dopisany: 17 Kwiecień 2009, 10:44_________________________________________________Ma moze ktos z was te kierunkowskazy???

http://moto.allegro.pl/item582066257_kierunkowskaz_migacz_nowe_audi_a3_a4_clear_wwa.html

??? :mysli:

Opublikowano

hehe... dobre dobre... plany fajne i w ogole :good:

Opublikowano
  • Autor

No wlasnie tego sie balem dlatego wolalem spytac :good:, mowisz ze te tansze lepsze?? bede musial przetestowac :naughty:

Opublikowano

ja kupiłem najtańsze chyba 4.5 sztuka dymione i elegancko wyglądało :good:[br]Dopisany: 19 Kwiecień 2009, 09:10_________________________________________________zjeżdżasz do polski - mieszkasz w polsce - czy chcesz przesyłke na granice? :chytry:

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Kolega mi przywozi bo akurat jest na wakacjach w PL :tongue4:[br]Dopisany: 19 Kwiecień 2009, 09:38_________________________________________________

Ja mam takie kierunki ale lepiej wyglądają na zdjęciu jak na żywo :chytry: ,za bardzo wystają i lubią parować teraz kupiłbym takie http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=593761167 poza tym pogratulować autka :good:

Faktycznie paruja i wystaja jak zabie oczy :kwasny:

Opublikowano

kierunki można kupić od skody fabii 5-8 PLN

ja bym pozbył się tego spojlera :thumbdown:

a tak to OK

Opublikowano
  • Autor

hmm ale jakiego spojlera??? :mysli:spojler byl pierwsza rzecza jaka sciagnalem...

Opublikowano

a to zwracam honor :hi: nie zauważyłem, a poza tym to fajne autko gratulacje :good:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Z bialymi kierunkami:

dsc067621.jpg

Tak sie zastanawiam co jeszcze zmienic :mysli:

Jakies propozycje??

Opublikowano

przednie lampy i naklej naklejke audi na fele bo tak jakos wygladaja jak te tanie z allegro* :gwizdanie:

Opublikowano
  • Autor

Bo kapsle byly VW jak kupilem dlatego odklejone, a tak mi sie nawet podoba :gwizdanie:

Opublikowano

Super autko :) A te felgi to masakra :) ale w pozytywnym znaczeniu :) bardzo gustowne , sam też myslę o czymś takim do mojej audiczki :) Ile mniej więcej kosztują takie jak masz?

Opublikowano
  • Autor

Ok 500euro :gwizdanie:[br]Dopisany: 22 Maj 2009, 14:10_________________________________________________Z dzisiejszej sesji :tongue4:

dsc06815.jpg

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

przednie lampy i naklej naklejke audi na fele bo tak jakos wygladaja jak te tanie z allegro* :gwizdanie:

A po h... ma lampy zmieniać? A z tą naklejką to też żeś przegiął :polew:[br]Dopisany: 11 Czerwiec 2009, 20:43_________________________________________________Sałata malowałeś fure czy tylko myles i sie tak swieci?

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

No na razie jest umyta :tongue4: za tydzien planuje polerke takze mysle ze sie bedzie swiecic jeszcze bardziej hehe :tongue4:

A dzis zostalo zalozone kompletne zawieszenie przednie MS i wymieniona zostala uszczelka pod pokrywa zaworow, a przy tym olej i filtry.

Co pozniej?? moze gwint?? :mysli:

Opublikowano
  • Autor

Co z nimi nie tak :tongue4:

No moze wymienie na II lift :mysli: