golba25 Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Opublikowano 10 Kwietnia 2009 hej koledzy potrzebuje porady na temat zamatowania 3 glosnikow basowych30 cm w a4 na tylna polke lub w bagazniku.Moze jest ktos zorientowany gdzie najlepiej je umiescic.dzieki
...:::BRYLANT:::... Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Opublikowano 11 Kwietnia 2009 tylko w bagażniku broń boże w tylnej półce to przecież osłabi konstrukcje. Zresztą nie wyobrażam sobie widzieć ich tam
Gość BIKER Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Jeżeli już chcesz to zrób sobie zabudowę w bagażniku. A po co Ci aż 3 szt?. Będziesz startował dB-Drag?
golba25 Opublikowano 12 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 12 Kwietnia 2009 hej bo wlasnie mialem ten sprzet w golfie i chcialbym go przelozyc do A4 i niewiem gdzie lepiej je umiescic bo mam jeszcze LPG i kolo mam w bagarzniku
...:::BRYLANT:::... Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Opublikowano 14 Kwietnia 2009 no to z 3 będziesz miał spory problem z ich montażem w bagażniku w półce nawet ich nie próbuj montować bo to nie jest półka jak w golfie jeżeli masz gaz i koło to zamontuj tylko jednego suba to ci w zupełności wystarczy. Jaką mają moc rms??
reikeb Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Ja propnuje zmatowac jakas skrzyneczke otwarta lu zamknieta co kto woli na 2 glosniki a ten 3 se darowac, ewentualnie mozesz ładnie zaudowac boczki w bagazniku i po jednej i drugiej stronie wsadzic glosnik, jak to ys dobrze wykonal to by i dobre gralo, wygladalo estetycznie i mial bys praktycznie caly bagaznik do dyspozycji
karbonek Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Jak przynajmniej jeden głośnik firmowy i masz parametry TS to zbuduj skrzynię i wsadź do bagażnika. Efekt będzie o wiele lepszy niż 3 pierdzące głośniki.
...:::BRYLANT:::... Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Jak przynajmniej jeden głośnik firmowy i masz parametry TS to zbuduj skrzynię i wsadź do bagażnika. Efekt będzie o wiele lepszy niż 3 pierdzące głośniki. kolega dobrze mówi słuchaj tych porad a na dobre ci to wyjdzie i podaruj sobie te 3 pierdzidełka a zamontuj jeden z nich ale to solidnie
netox Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Opublikowano 15 Kwietnia 2009 jak ty to odpalisz to ci butla wybuchnie
aju Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Opublikowano 15 Kwietnia 2009 jak ty to odpalisz to ci butla wybuchnie ze śmiechu chyba zeby je zabudowac czy otwarta czy zamknieta jak lepiej a napisałeś jakiś ich parametry?
golba25 Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 15 Kwietnia 2009 a co myslicie o zamontowaniu ich tak jak kolega tu pisze w bagarzniku po lewej i po prawej stronie w bokach zeby je zabudowac
karbonek Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Opublikowano 15 Kwietnia 2009 W takiej sytuacji trzeba chyba odwracać fazę w jednym z głośników aby wzajemnie się nie tłumiły... Rzeźba jednym słowem.
...:::BRYLANT:::... Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Opublikowano 15 Kwietnia 2009 w takiej odległości raczej nie koniecznie :gwizdanie:
spiidy Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Opublikowano 16 Kwietnia 2009 jak sie popiesci to sie wszystko zmiesci zalezy ile mają mocy bo moze sie okaze ze jeden starczy albo ze 3 to za mało co do pułki to zawsze mozna ją wzmocnic ale w audi jakos nie widze trzech wielkich kół na tylniej połce .. nie lepiej jakis mały a poządny subik jeden zamontowac i dobre głosniki w drzwi? napewno efekt ciekawszy i przyjemniejszy
karbonek Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Potwierdzam. W bagażniku mam suba na głośniku tonsila 80W rms, napędzany wzmakiem 4x80W /4ohm rms na mosfetach z porządną przetwornicą. Subik dostaje w mostku sygnał więc te 80W wyciąga, przednie głośniki napędzane z pozostałych kanałów wzmaka a tylne z radia. Efekt... :gwizdanie:
golba25 Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 17 Kwietnia 2009 co do parametrow tych glosnikow to napisze za 3 dni bo nie ma mnie w kraju i ne mam ich jak podac jak przyjade to zaraz je napisze z gory dzieki za porady
Rekomendowane odpowiedzi