Jac Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Witam, na dołkach stuka mi strasznie coś z tyłu - nie jest to raczej koło zapasowe, nie jest to też raczej podłoga bagażnika, a najprawdopodobniej półka tylna i głośniki. Czy miał ktoś taki problem i udało mu się go rozwiązać ??? Proszę o rady co mogę zrobić aby ograniczyć te stuki !!!
netox Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Opublikowano 17 Kwietnia 2009 tez to mam trzebaby było jakos unieruchomić poprtu
boseron Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Opublikowano 28 Kwietnia 2009 a u mnie na dziurach sama zamyka sie roleta bagażnika zwija sie po prostu trzeba chyba zaciski czyms okleic zeby mocniej trzymały
kepasa Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Opublikowano 29 Kwietnia 2009 ale Ty Boseron masz avant... oklej sobie te końcóweczki tasmą izolacyjną i będzie git... a co do tematu, to posadź kogoś z tyłu i niech ponaciska tą półkę to będziesz pewien czy to ona... później demontaż i może podklejenie jej matą wygłuszającą? powinno pomóc.
simon__75 Opublikowano 5 Maja 2009 Opublikowano 5 Maja 2009 Witam, na dołkach stuka mi strasznie coś z tyłu - nie jest to raczej koło zapasowe, nie jest to też raczej podłoga bagażnika, a najprawdopodobniej półka tylna i głośniki. Czy miał ktoś taki problem i udało mu się go rozwiązać ??? Proszę o rady co mogę zrobić aby ograniczyć te stuki !!! Mam podobny problemik tyle ze w avancie :/ Cos na wiekszych dziurach naszych kochanych dróg strasznie halasuje. Na poczatku myslalem ze to roletki w tylnych drzwiach kiedy sa zlozone tluka w sroku...jednak po ich rozłożeniu stuki nie ustały. W przyblizeniu brzmi to tak jakby jakis element obijał sie o tapicerke w okolicy tylnego prawego pasa bezpieczenstwa tyle ze gdzies w srodku miedzy plastykami zaraz za kanapą...Moje podejzenie padło rowniez na rolete bagaznika...jednak po jej demontazu stuki nie ustały. Moje pytanko na dzien dzisiejszy to : jak zdemontowac tylna prawą cześć tapicerki bagaznika-za schowkiem od soobwoofera w strone kanapy...
Rekomendowane odpowiedzi