Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Android Auto w Audi A4 B9

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 godzinę temu, kris_91 napisał(a):

Nie, są już nowsze.

Edytowane przez Muskel1

Opublikowano

Podałbyś link? Dla Harmann MHI2

Opublikowano

Działa wam dzielenie ekranu w AA?

Opublikowano

No właśnie mi nie działa, nawet już wrzuciłem wersję 8.7 beta, wyczyściłem pamięć aplikacji i dalej się nie pojawiło, może to coś po stronie softu audi

Edytowane przez lukaszdutka

Opublikowano

U mnie też nie. Próbowałem też kila rzeczy w developer mode w AA pozmieniać ale też nic nie dało. 

Opublikowano

Próbowałem w Golfie 7 FL żony na Composition Media i też nie działa.

Opublikowano

To ciekawe. W sumie ekran jest spory w a4

Opublikowano

Czytałem, że Google powolutku aktywują użytkowników i należy tylko odczekać aż zostaniemy aktywowani. 

Opublikowano

Witam. Mam problem , po aktualizacji do wersji P3241 przestal dzialac bluetooth i navi. informuje ze bluetooth jest niedostepny a navi ze nie aktywowano. ktos ma jakis pomysl

Opublikowano

Czy opisana w pierwszym poście instrukcja zadziała w wersji Audi A4 B9 z jednym wejściem na kartę SD (i usb charge only oczywiście). Czy potrzebna jest również wymiana na 2x SD?

Opublikowano
10 godzin temu, kris_91 napisał(a):

Działa wam dzielenie ekranu w AA?

U mnie działa. 

IMG20221217150956.jpg

Opublikowano
30 minut temu, szewmic napisał(a):

Czy opisana w pierwszym poście instrukcja zadziała w wersji Audi A4 B9 z jednym wejściem na kartę SD (i usb charge only oczywiście). Czy potrzebna jest również wymiana na 2x SD?

Do AA musisz mieć podwójny port USB.

Opublikowano
8 minut temu, Muskel1 napisał(a):

Do AA musisz mieć podwójny port USB.

Akurat bardziej CarPlay mnie interesuje, ale jak rozumiem to to samo -> Audi Smartphone Interface. Moje oprogramowanie zaczyna się na MST2, czy to ogromna różnica? Jest w ogóle opcja doposażyć się w ASI?

Opublikowano

To jest to samo. Masz małą nawigację Delphi. Ten wątek jest o aktualizacji dużej nawigacji Harman.

Opublikowano
12 godzin temu, Damian260286 napisał(a):

Witam. Mam problem , po aktualizacji do wersji P3241 przestal dzialac bluetooth i navi. informuje ze bluetooth jest niedostepny a navi ze nie aktywowano. ktos ma jakis pomysl

To masz to co ja:kwasny: trzeba odblokować kody FEC/Swap. Nie wiem czy sam patch tego nie podniesie. Mi to ogarnął @H4mm3R

Opublikowano
16 godzin temu, Muskel1 napisał(a):

Czytałem, że Google powolutku aktywują użytkowników i należy tylko odczekać aż zostaniemy aktywowani. 

Tych z Nvidią też ? Skończył mi się abonament i aktywowałem tylko połączenie z telefonem na rok, a z resztą czekam, może na wakacjach im zapłacę na 3 miechy, bo to trochę kosztuje.:eusathink:

Opublikowano

Też.

Opublikowano
10 godzin temu, kris_91 napisał(a):

To masz to co ja:kwasny: trzeba odblokować kody FEC/Swap. Nie wiem czy sam patch tego nie podniesie. Mi to ogarnął @H4mm3R

Dzieki wielkie za info. zadzialalo i ruszylo wszystko 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Cześć

Mam pytanko? Do jakiej wersji moge zaktualizować mój system(jeśli w ogóle jest sens, są jakieś nowości?)? I jesli można to prosił bym odrazu link jak są dostępne.

Czy CarPlay działa bezprzewodowo w tym systemie? Nie potrafię się połączyć (tylko przez kabel)

A4 B9 2017r

Dzięki 

IMG_20230125_202956.jpg

IMG_20230125_205505.jpg