Opublikowano 26 Stycznia 20233 l Okej, dzięki Chciałem zaktualizować u siebie mapy ale jest taki komunikat. Czy muszę najpierw podnieść wersje systemu i potem wgrać patch żeby móc je zaktualizować? Edytowane 26 Stycznia 20233 l przez eziio99
Opublikowano 26 Stycznia 20233 l Aby zaktualizować mapy tak jak w tym wątku jednostka MMI musi być uprzednio spachtowana. Poczytaj od pierwszej strony oraz ten link.
Opublikowano 26 Stycznia 20233 l Okej, macie może jakiś inny link do MIB bo mibsolution już nie działa??
Opublikowano 29 Stycznia 20233 l https://github.com/Mr-MIBonk/M.I.B._More-Incredible-Bash/wiki/Prepare-M.I.B-SD-card-&-install-M.I.B#i---prepare-mib-sd-card A patch tutaj https://mibsolution.one/#/1/18 Edytowane 29 Stycznia 20233 l przez lukaszdutka
Opublikowano 1 Lutego 20233 l Jak wyłączyć remote-HMI w MMI 3GP? posiadam wersje b8 (rok 2016). W wersji b9 można to zrobić VCDS-em w sterowniku 5F.
Opublikowano 1 Lutego 20233 l Nie da się uruchomić Google Earth VCDSem w MMI 3G (B8) oraz w MIB2 (B9). Trick Remote HMI już od dawna nie działa. Jest opcja przywrócenia w tych jednostkach GE ale jest to płatna usługa.
Opublikowano 1 Lutego 20233 l Tak, kolega @Deniro. Skontaktuj się z nim. Ja też uruchamiałem u niego w B9.
Opublikowano 1 Lutego 20233 l W Audi connect mam tylko 4 pozycje: pogoda,ceny paliw,miejsca parkingowe,informacje. Niektórzy mają więcej pozycji. Czy to kwestia softu? Mój to k900
Opublikowano 2 Lutego 20233 l W dniu 1.02.2023 o 09:57, pawelpawel111 napisał(a): W Audi connect mam tylko 4 pozycje: pogoda,ceny paliw,miejsca parkingowe,informacje. Niektórzy mają więcej pozycji. Czy to kwestia softu? Mój to k900 Miałem kiedyś informacje o lotach, pociągach, wydarzeniach w mieście itd. Wszystko poznikało i został ten ochłap o którym piszesz ......
Opublikowano 4 Lutego 20233 l W dniu 2.02.2023 o 14:06, vvalery napisał(a): rmacje o lotach, pociągach, wydarzeniach w mieście itd. Wszystko poznikało i został ten ochłap o którym piszesz Może jest to związane z softem albo dostępem do google Earth? Jaki soft posiadasz?
Opublikowano 4 Lutego 20233 l 1 godzinę temu, pawelpawel111 napisał(a): Może jest to związane z softem albo dostępem do google Earth? Jaki soft posiadasz? Jest to związane z telefonem a raczej kontem Google, które stopniowo są włączane/odblokowywane. Edytowane 4 Lutego 20233 l przez Muskel1
Opublikowano 6 Lutego 20233 l W dniu 4.02.2023 o 09:07, pawelpawel111 napisał(a): Może jest to związane z softem albo dostępem do google Earth? Jaki soft posiadasz? Softu nie ruszałem i mam oryginalny taki jak został wypuszczony z fabryki. Wersja: 0442, sterownik CLU4_MMX2_AU_ER_G22_095PROD-1. Muskel, co ma telefon do audi connect, bo nie bardzo łapię?
Opublikowano 6 Lutego 20233 l 8 minut temu, vvalery napisał(a): Muskel, co ma telefon do audi connect, bo nie bardzo łapię? Z Audi Connect nic ale to, że Coolwalk jeszcze nie u wszystkich działa, nie jest zależne od auta i jednostki MMI, tylko od konta Google na telefonie, które powoli stopniowo zostają uruchamiane.
Opublikowano 6 Lutego 20233 l Godzinę temu, Muskel1 napisał(a): Z Audi Connect nic ale to, że Coolwalk jeszcze nie u wszystkich działa, nie jest zależne od auta i jednostki MMI, tylko od konta Google na telefonie, które powoli stopniowo zostają uruchamiane. Wykupiłem przed chwilą 1 miesiąc za 70 zł i sprawdzę czy się coś dzieje z GE :-)
Opublikowano 6 Lutego 20233 l 16 minut temu, vvalery napisał(a): Wykupiłem przed chwilą 1 miesiąc za 70 zł i sprawdzę czy się coś dzieje z GE :-) Nie myl konta Google z Google Earth. Ja mam na myśli konto Google na telefonie, które musimy utworzyć gdy kupiliśmy nowy telefon i chcemy go używać. Google Earth w jednostce MMI to całkiem co innego i nie ma nic wspólnego z kontem Google na telefonie. Google Earth został dla naszych jednostek MMI na procku nVidia wyłączony i wykupienie licencji Audi Connect nic tu nie zmieni.