marzol Opublikowano Czwartek o 14:17 Opublikowano Czwartek o 14:17 Jestem świeżym właścicielem B9 lift 2019. Mam parę pytań odnośnie aktualizacji map i aktywacji ASI. Obecnie ASI działa mi, bo wykupiłem licencję. Jak aktywować ją na stałe? Dodam, że nie mam nigdzie slotu SD, a jedynie 1 x USB C w podłokietniku i 1 x USB A na konsoli środkowej. Czy aktualizacje map można wykonać przez pendrive i USB?
Muskel1 Opublikowano Czwartek o 15:05 Opublikowano Czwartek o 15:05 42 minuty temu, marzol napisał(a): Jak aktywować ją na stałe? Wykupic licencje na stale a nie czasowo ograniczona. 45 minut temu, marzol napisał(a): Dodam, że nie mam nigdzie slotu SD W poliftach nie ma slotu SD. 47 minut temu, marzol napisał(a): Czy aktualizacje map można wykonać przez pendrive i USB? Tak.
marzol Opublikowano Czwartek o 15:48 Opublikowano Czwartek o 15:48 40 minut temu, Muskel1 napisał(a): Wykupic licencje na stale a nie czasowo ograniczona. Godzinę temu, marzol napisał(a): Wiadomo, że nie o to mi jednak chodzi. Rozumiem, że w przedliftach można to aktywować tak, jak jest to opisane w tym poście. A co z poliftem?
wikary Opublikowano Czwartek o 17:43 Opublikowano Czwartek o 17:43 A jak sprawdzić do kiedy ma się ważną licencje na mapy ?
wojteksuwałki Opublikowano Piątek o 09:37 Opublikowano Piątek o 09:37 (edytowane) Masz zakładkę licencje i tam wszystko jest do kiedy jaka jest ważna. W sklep audi function store tez można wejść i tez widać do kiedy licencja jaka jest ważna. Edytowane Piątek o 09:41 przez wojteksuwałki
wikary Opublikowano Piątek o 11:50 Opublikowano Piątek o 11:50 Sklep pokazuje ,że licencje straciły ważność a dwa razy pobrałem mapy.
Muskel1 Opublikowano Piątek o 14:53 Opublikowano Piątek o 14:53 Sprawdź czy dasz radę zainstalować i czy działają.
matbruk Opublikowano Piątek o 15:00 Opublikowano Piątek o 15:00 14 minut temu, wikary napisał(a): Ale ja pobrałem najnowsze . Pobierasz najnowsze mapy przez my audi i instalujesz z pendrive w aucie.
wojteksuwałki Opublikowano Piątek o 16:44 Opublikowano Piątek o 16:44 (edytowane) Mi aktualizuje online i nic nie pobieram. Ale mam aktywne licencje. Edytowane Piątek o 16:45 przez wojteksuwałki
Muskel1 Opublikowano Piątek o 16:56 Opublikowano Piątek o 16:56 9 minut temu, wojteksuwałki napisał(a): Mi aktualizuje online i nic nie pobieram. Ale mam aktywne licencje. Bo tak to działa.
edys075 Opublikowano 15 godzin temu Opublikowano 15 godzin temu (edytowane) Dla potomnych którzy są właśnie przed montażem nowej wiązki do obsługi audi smartfon interface. Plus z wiązki (czerwony/czarny) podpinamy na uchwycie bezpieczników C przy kolumnie kierownicy w gniazdo wtykowe 5 (powinno być puste). Po czym wsadzamy bezpiecznik 5A. Jeśli ktoś chce całą instrukcję serwisową montażu w języku Polskim to zostawiam w załączniku. Pozdrawiam:) EBA_8W0051472_170927pdf-1.pdf Edytowane 15 godzin temu przez edys075
marzol Opublikowano 14 godzin temu Opublikowano 14 godzin temu W dniu 17.01.2025 o 17:44, wojteksuwałki napisał(a): Mi aktualizuje online i nic nie pobieram. Ale mam aktywne licencje. Jaką licencję trzeba mieć aktywną? "Licencja Audi connect Nawigacja i rozrywka"?
Rekomendowane odpowiedzi