Kaziorek Opublikowano 17 Czerwca 2021 Opublikowano 17 Czerwca 2021 Cześć , pilnie poszukuję kogoś z komputerem do diagnozy. Po drodze do Jastrzębiej Góry padło najprawdopodobniej turbo , brak mocy , nie reaguje na wciśnięcie gazu. Gorąca prośba o pomoc bo jeszcze trzeba będzie wrócić z wakacji a jestem z dzieckiem ? Jestem w Jastrzębiej Górze, ale dam radę gdzieś podjechać Z góry dziękuję za pomoc Piotrek
Patryk14 Opublikowano 17 Czerwca 2021 Opublikowano 17 Czerwca 2021 Jeżeli zwykły niebieski kabelek KKL wystarczy i masz możliwość podjechać w okolice Gdyni to mogę pomóc nawet dzisiaj pod wieczór.
Kaziorek Opublikowano 17 Czerwca 2021 Autor Opublikowano 17 Czerwca 2021 6 minut temu, Patryk14 napisał: Jeżeli zwykły niebieski kabelek KKL wystarczy i masz możliwość podjechać w okolice Gdyni to mogę pomóc nawet dzisiaj pod wieczór. U mnie chyba po CAN , ale można spróbować dzięki. Pisze wiadomość prywatną ?
Kaziorek Opublikowano 18 Czerwca 2021 Autor Opublikowano 18 Czerwca 2021 W dniu 17.06.2021 o 14:00, Patryk14 napisał: Jeżeli zwykły niebieski kabelek KKL wystarczy i masz możliwość podjechać w okolice Gdyni to mogę pomóc nawet dzisiaj pod wieczór. Wielkie podziękowania dla kolegi Patryk14 za pomoc oraz dla Krystiana z Vag Bauer Service. Temat ogarnięty dzięki ?
Rekomendowane odpowiedzi