Krzysiek Krzysztof Opublikowano 18 Czerwca 2021 Opublikowano 18 Czerwca 2021 (edytowane) Witam . Szukałem na forum , dopisywałem sie do postów ale zero odpowiedzi , więc zakładam nowy temat . Podłączyłem lusterka składane wszystko śmiga super , założyłem sterowanie zamkiem centralnym i podłączyłem szyby i tylną klapę z pilota wszystko pięknie działa . Moje pytanie czy ktoś podłączał lusterka pod sterowanie szyb z modułu komfortu zeby lustra składały sie automatycznie razem z szybami po zamknięciu drzwi z pilota ? i oczywiście rozkładały sie po otwarciu auta z pilota lub przekręceniu stacyjki . Podłączyłem lusterka według tego schematu lusterko lewe ustawić moge gdy przeł\acznik mam ustawiony na lusterko prawe gdzieś jest błąd w schemacie ? Edytowane 18 Czerwca 2021 przez Krzysiek Krzysztof poprawienie tekstu
Krzysiek Krzysztof Opublikowano 3 Sierpnia 2021 Autor Opublikowano 3 Sierpnia 2021 Tak , lusterka składają sie po naciśnięciu pilota razem z zamkiem i otwierają przy otwarciu zamka z pilota
Krzysiek Krzysztof Opublikowano 3 Sierpnia 2021 Autor Opublikowano 3 Sierpnia 2021 W dniu 10.07.2021 o 13:35, 1arek12 napisał: Udało się dojść do tego? Tak
Rekomendowane odpowiedzi