marko009 Opublikowano 27 Czerwca 2021 Opublikowano 27 Czerwca 2021 (edytowane) Cześć. Jeśli zamieściłem w niewłaściwym dziale to proszę o wyrozumiałość oraz moderatora o stosowne przeniesienie tematu. Niestety nie znalazłem odpowiedzi na swój problem. Otóż przestała wyświetlać się informacja na temat następnego serwisu olejowego. W MMI ta opcja jest szara i nie mogę nic sprawdzić. Wiem, że wcześniej działało normalnie i pewnie zniknęło po zakodowaniu jakiejś innej funkcji. Próbowałem przywracać poprzednie ustawienia za każdym razem resetując MMI ale bez skutku. Czy wiecie jak sprawić żeby "service interval display" znów było dostępne? Dotyczy A4 B8 14r. Edytowane 27 Czerwca 2021 przez marko009
Muskel1 Opublikowano 27 Czerwca 2021 Opublikowano 27 Czerwca 2021 Co zmieniałeś i gdzie? Kodowania w którym sterowniku i co dokładnie? Czy zmieniałeś też ustawienia w zielonym menu w MMI i jak tak to jakie?
marko009 Opublikowano 27 Czerwca 2021 Autor Opublikowano 27 Czerwca 2021 (edytowane) Trochę tego było. Ale już znalazłem. W zielonym menu w car- carprotocollswitch zaznaczyłem v servis inerval i to było powodem. Dziękuję za odzew. Edytowane 27 Czerwca 2021 przez marko009
Rekomendowane odpowiedzi