Sokołowianin Opublikowano 29 Czerwca 2021 Opublikowano 29 Czerwca 2021 Dobry Panowie! Podpowiedzcie coś bo nie mam pomysłu klima mi działała jak chciała, działała za chwile nie a potem długo nie i znowu zalapywala. Pokazało czujnik na kompie, wymieniliśmy i zaczęła działać stoję sobie na parkingu chlodze się czekam na kobietę - pach nie działa , za chwile działa za chwile znowu nie….. wyłączyłem ja … potem po jakimś czasie wracając do domu znowu zaczęła działać i działała - jakieś pomysły ? Gdzie szukać przyczyny help!
pila24 Opublikowano 29 Czerwca 2021 Opublikowano 29 Czerwca 2021 35 minut temu, Sokołowianin napisał: Pokazało czujnik na kompie, wymieniliśmy i zaczęła działać stoję sobie na parkingu chlodze się czekam na kobietę - pach nie działa , za chwile działa za chwile znowu nie….. wyłączyłem ja … potem po jakimś czasie wracając do domu znowu zaczęła działać i działała - jakieś pomysły ? Gdzie szukać przyczyny help! Czujnik ori czy zamiennik?
Sokołowianin Opublikowano 29 Czerwca 2021 Autor Opublikowano 29 Czerwca 2021 11 minut temu, pila24 napisał: Czujnik ori czy zamiennik? O taki Mahle-Behr hella
pila24 Opublikowano 30 Czerwca 2021 Opublikowano 30 Czerwca 2021 16 godzin temu, Sokołowianin napisał: O taki Mahle-Behr hella Ma być ori z aso. Zamienniki działają jak chcą,lub w ogóle.
Sokołowianin Opublikowano 30 Czerwca 2021 Autor Opublikowano 30 Czerwca 2021 1 godzinę temu, pila24 napisał: Ma być ori z aso. Zamienniki działają jak chcą,lub w ogóle. Podejrzewasz, że to czujnik? W sensie wiesz…. Kupić koleiny wywalić kasę nie sztuka. Chociaż nowy czujnik dziala Z problemami ale działa lepiej niż poprzedni - wiec coś w tym jest co mówisz
pila24 Opublikowano 30 Czerwca 2021 Opublikowano 30 Czerwca 2021 15 minut temu, Sokołowianin napisał: Podejrzewasz, że to czujnik? W sensie wiesz…. Kupić koleiny wywalić kasę nie sztuka. Chociaż nowy czujnik dziala Z problemami ale działa lepiej niż poprzedni - wiec coś w tym jest co mówisz Temat wałkowany wiele razy tutaj. Możesz też udać się na szrot i wykręcić taki czujnik z chłodnicy klimy,jest spora szansa że będzie sprawny a zapłacisz za niego grosze.
Rekomendowane odpowiedzi