zionx Opublikowano 5 Lipca 2021 Opublikowano 5 Lipca 2021 (edytowane) Pytanko Czy wahacz dolny przedni (ten na którym siedzi amor i łącznik stab.) zmieści się wyciągnąć bez odkręcania półosi? Od razu jeszcze 1 pytanie. Czy ktoś zmieniał na aucie tulejkę tego wahacza, tą na której osadzony jest amortyzator za pomocą pasownych tulejek i śruby z nakrętką? Czy nieuniknione będzie całkowite jego wyciągnięcie i prasa? Edytowane 5 Lipca 2021 przez zionx
Langista Opublikowano 5 Lipca 2021 Opublikowano 5 Lipca 2021 Ten wahacz kosztuje 100 zł w całości, wymienia się go bez demontażu półosi.
zionx Opublikowano 5 Lipca 2021 Autor Opublikowano 5 Lipca 2021 (edytowane) Podaj link gdzie ten wahacz kosztuje 100zl I od razu odpowiem - sugerujesz mi kupić wahacz MS'a za stówkę, gdy mam wywaloną tylko 1 tuleję w oryginalnym wahaczu? oryginalna tuleja lemfo to koszt 12 zl Edytowane 5 Lipca 2021 przez zionx
zionx Opublikowano 5 Lipca 2021 Autor Opublikowano 5 Lipca 2021 (edytowane) Zgodzę się, mają dobre opinie, ale po primo nie mogę sobie pozwolić na unieruchomienie auta, a po drugie primo zrobiliby to samo co mogę zrobić sobie sam ;P wycisnęliby starą tuleję i wprasowali nową lemfo (jedyne co mogą zrobić więcej od "kowalskiego" to mają sprzęt do wymiany sworzni) btw już do mnie jadą inpostem Edytowane 5 Lipca 2021 przez zionx
przem8 Opublikowano 5 Lipca 2021 Opublikowano 5 Lipca 2021 (edytowane) Przecież mają wahacze dostępne od ręki po 140zl. Jak odeslesz swoje to Ci zwrócą po 20 za sztukę jak są ori. Edytowane 5 Lipca 2021 przez przem8
Rekomendowane odpowiedzi