Lucyna91 Opublikowano 7 Lipca 2021 Opublikowano 7 Lipca 2021 Cześć ostatnio pisałam tutaj . Mam problem buczy mi w aucie ciężko jest to opisać myślałam.ze lozysko byłam u dwóch mechaników stwierdzili ze nic nie słychać na lozysko więc powiedzieli o skrzyni biegow bo miałam bardzo.malo oleju wymieniłam skrzynie na inną ale problem nie znikł co to może byc na stacji kontroli pojazdów powiedzieli ze jest wszystko wporzadku ze nic tam nie widzą ale jak.jade to słychać tak.chodzby od kol im.szybciej jadę tym szybciej buczy jak.zwalniam mniej . Buczy nawet jak na luz daje.
Muskel1 Opublikowano 7 Lipca 2021 Opublikowano 7 Lipca 2021 (edytowane) Masz "wyząbkowane" opony. W czasie zużywania opon powstają na profilu "ząbki/schody". Słychać wtedy podczas jazdy właśnie takie buczenie, proporcjonalnie rosnące do prędkości obrotowej kół. Wymień na inne koła na próbę (jeżeli posiadasz). Edytowane 7 Lipca 2021 przez Muskel1
Lucyna91 Opublikowano 7 Lipca 2021 Autor Opublikowano 7 Lipca 2021 No właśnie taki.mialam plan zanim.pojde w następne koszta z wymianą łożysk w kole . Dzięki bardzo dam znać czy to było właśnie to
Rekomendowane odpowiedzi