Stanisław kot Opublikowano 11 Lipca 2021 Opublikowano 11 Lipca 2021 Witam. Jaki jest koszt wymiany wahacza przedniego górnego prawego z przodu + geometria? Bo mechanik policzył mojej żonie 350 PLN, chyba dlatego że zobaczył kobietę. Wahacz(lemforder oczywiście) kupiłem sam. A może we Wrocławiu są takie ceny, nie mam zielonego pojęcia. Z góry dziękuję.
krzysiek_f Opublikowano 12 Lipca 2021 Opublikowano 12 Lipca 2021 Po wymianie górnych (nie ważne przód czy tył) nie trzeba ustawiać zbieżności.
indyczes Opublikowano 12 Lipca 2021 Opublikowano 12 Lipca 2021 (edytowane) No to skroił równo, menda jedna Skoro robił geometrię to jedź do niego i niech Ci da wydruk z maszyny, założe sie,że nic nie robił i policzył extra. Edytowane 12 Lipca 2021 przez indyczes
Stanisław kot Opublikowano 19 Lipca 2021 Autor Opublikowano 19 Lipca 2021 W dniu 12.07.2021 o 17:54, indyczes napisał: No to skroił równo, menda jedna Skoro robił geometrię to jedź do niego i niech Ci da wydruk z maszyny, założe sie,że nic nie robił i policzył extra. Nawet rachunku za wymianę nie dał, co dopiero wydruk z geometri. Jedno jest pewne wahacz został wymieniony na ten co kupiłem, bo wcześniej go oznaczyłem na wszelki wypadek. Teraz już wiem że obsmaruje go ostro w przewodniku Google. Całkowity koszt naprawy wyniósł 500 PLN
Rekomendowane odpowiedzi