Opublikowano 10 Października 20223 l 21 godzin temu, kristof91 napisał: Ogarnąłes temat. Bo też mam H12 0275 i chce zrobić ta aktualizacje a niechce zeby mi czytanie znaków umarło Temat ogarnięty, albo musiałem robić VCP parametryzacje kamery, jakby dane usuneło ale już wszystko gra, raczej się to nie zdarza nie mam pojęcia czemu u mnie takie cuda się podziały.
Opublikowano 10 Października 20223 l 1 godzinę temu, Pellek napisał: Temat ogarnięty, albo musiałem robić VCP parametryzacje kamery, jakby dane usuneło ale już wszystko gra, raczej się to nie zdarza nie mam pojęcia czemu u mnie takie cuda się podziały. Ale to chyba nie ma zwiazku z aktualizacja VC?
Opublikowano 10 Października 20223 l Autor 2 minuty temu, kristof91 napisał: Ale to chyba nie ma zwiazku z aktualizacja VC? Nie ma żadnego związku. Aktualizacja VC w żaden sposób nie wpływa na kamerę, jej parametryzację etc.
Opublikowano 10 Października 20223 l 29 minut temu, kristof91 napisał: Ale to chyba nie ma zwiazku z aktualizacja VC? Nie wiem czy można powiedzieć ze niemiało związku bo znaki zniknęły po aktualizacji i wróciły dopiero po parametryzacji, może zbieg okoliczności
Opublikowano 10 Października 20223 l Autor 18 minut temu, Pellek napisał: Nie wiem czy można powiedzieć ze niemiało związku bo znaki zniknęły po aktualizacji i wróciły dopiero po parametryzacji, może zbieg okoliczności Zbieg okoliczności. Update VC nie ma żadnego wpływu na kamerę. Nie da się z poziomu karty sd nic skasować lub zaktualizować w kamerze. Nie ma fizycznie takiej możliwości.
Opublikowano 10 Października 20223 l Ok to robię aktualizacje u siebie. Mozliwe ze na H12 0275 po zmianie lyoutu na s4 rs4 tarcze się nie zmieniają tylko logo startowe
Opublikowano 10 Października 20223 l W dniu 20.09.2022 o 01:56, OskiUK napisał: Jest, zapraszam w Poznaniu, zrobie. Wygrywasz wygląd S4 na zwykłym liczniku w Poznaniu ? Jakie to są koszta ???
Opublikowano 12 Października 20223 l 16 godzin temu, Deniro napisał: jest najnowsza wersja 417 , w dodatku ze sport layout zapraszam Idzie to zdalnie zaktualizowac?
Opublikowano 12 Października 20223 l 24 minuty temu, Deniro napisał: Niestety nie Szkoda. @Muskel1a jak z tym kompasem po aktualizacji?
Opublikowano 12 Października 20223 l Autor Nie pokazuje ale nie przeszkadza mi to ponieważ używam nawigacji z Google Earth czyli z MMI a nie z Android Auto.
Opublikowano 12 Października 20223 l Czyli jak w MMI włącze navi to mapa na VC będzie normalnie? Bo kompas jest tylko przy AA nie?
Opublikowano 12 Października 20223 l Autor Kompas jest tylko gdy jesteś połączony kablem z telefonem (Android Auto). Mapa na VC pokazywana jest gdy nawigujesz z poziomu MMI. Jeżeli dodatkowo masz aktywne licencje (lub przywrócone Google Earth) to masz na VC pokazywaną mapę Google Earth. Edytowane 12 Października 20223 l przez Muskel1
Opublikowano 12 Października 20223 l Aha to nie szkodzi nie patrze na kompas a jak mam włączone AA to używam google maps z fona
Opublikowano 14 Października 20223 l Aktualizacja z H12 0275 do H12 0379 udana. Wszystko smiga. Czytanie znaków też.
Opublikowano 14 Listopada 20223 l Witam formułowiczów chciałem zrobić sobie aktualizacje softu tak Virtual cockpit tak jak jest opisane w temacie i podczas aktualizacji napotkałem takę błędy
Opublikowano 14 Listopada 20223 l Autor Nie spotkałem się jeszcze z takim czymś. Jaką masz wersję softu oraz HW tego VC? VC EU czy US?
Opublikowano 14 Listopada 20223 l Nie wiem może źle wrzuciłem pliki na kartę?Zrobiłem to tak że pobrałem ten plik rozpakowałem go otworzyłem folder i pliki znajdujące się w folderze skopiowałem na swierzo z formatowaną karte