Opublikowano 28 Sierpnia 20232 l Panowie mam dosłownie mały problem po aktualizacji VC. Gdy mam włączone w MMI przewidywane informacje i gdy dojeżdżam do jakiegoś ograniczenia prędkości i zapali się zielona pełna ikonka buta to po odpuszczeniu gazu nie zmienia się tak jak wcześniej na pusta. Mam HUD i tutaj ta ikonka działa poprawnie. Niestety na VC nie. Czy można gdzieś zmienić kodowanie aby działało to poprawnie?
Opublikowano 28 Sierpnia 20232 l Autor 31 minut temu, invi017 napisał(a): po odpuszczeniu gazu nie zmienia się tak jak wcześniej na pusta. Na jaką pustą? Nie rozumiem o czym piszesz. Jest tylko jedna ikonka z butem. Edytowane 28 Sierpnia 20232 l przez Muskel1
Opublikowano 28 Sierpnia 20232 l Dokładnie tą. Jak się ona pojawi i zdejmie się nogę z gazu to powinna zniknąć strzałka oraz środek buta powinien być pusty.
Opublikowano 28 Sierpnia 20232 l Autor Ja mam w instrukcji tylko jedną ikonkę ze strzałką i takie mam wskazania na VC i HUD. Tylko jedna ikonka. Ikonki z pustym butem nie mam i nie miałem.
Opublikowano 28 Sierpnia 20232 l Ja też mam tylko jedną ikonkę z pełnym butem i strzałką ta druga ikonkę pierwszy raz widzę
Opublikowano 28 Sierpnia 20232 l Jakie roczniki aut? Ja mam 2016 VC w wersji H12 0275 i teraz zaktualizowałem do 0379. moze trzeba by zaktualizować HUD i wtedy byłoby tak samo ale jak to zrobić. wycinek z polskiej instrukcji:
Opublikowano 28 Sierpnia 20232 l Autor Mój jest 2017. Miałem H15 0307 . Od początku nie miałem pustego buta. W instrukcji także jest tylko pełny ze strzałką.
Opublikowano 28 Sierpnia 20232 l Widocznie po 2017 stwierdzili że nie ma sensu dawać dwóch skoro znaczą praktycznie to samo ?
Opublikowano 6 Października 20232 l Witam, moze ktoś spotkał sie z podobnym problemem. Pacjent a4 b9 2017 H12 soft 0379. Po wrzuceniu sport layout wszystko działa poprawnie poza obrazem mapy. Tzn zmieniając widok mapy na małe okno z lewej strony, nie pomniejsza widoku mapy tylko jakby narzucało nakładkę zegarów na obraz całej mapy pod spodem. W efekcie widoczny jest tylko wycinek „lewej czesci” mapy a nie centrala część z znacznikiem lokalizacji. ma ktos pomysł?
Opublikowano 6 Października 20232 l Autor Możesz zmienić w ustawieniach na automatyczny zoom karty lub bez zoomowania i wtedy lewym walcem na kierownicy powiększasz i pomniejszasz widok.
Opublikowano 6 Października 20232 l Niestety nic to nie zmienia. Mapa na automatycznym zoomie powiększa sie i zmniejsza (tak samo na rolce) ale nadal centralna część mapy z znacznikiem lokalizacji znajduje sie na środku całego wyświetlacza „pod obrotomierz”
Opublikowano 6 Października 20232 l Autor Odczekałeś uśpienie sterowników po aktywowaniu sport layout? Edytowane 6 Października 20232 l przez Muskel1
Opublikowano 6 Października 20232 l No właśnie. Wiele aut weszło bez problemu i działa bez zarzutu. Ten przypadek wydarzył sie w a4 i jeszcze jednym Q7.