YellowPapaya95 Opublikowano 16 Lipca Opublikowano 16 Lipca @Muskel1 Aktualizacje na ten sam soft mogę wykonać jedynie przez zdefiniowany przez użytkowania, tylko żeby wykonać muszę pozaznaczać haczyki pytanie które?
Muskel1 Opublikowano Czwartek o 08:45 Autor Opublikowano Czwartek o 08:45 W dniu 16.07.2025 o 16:21, YellowPapaya95 napisał(a): @Muskel1 Aktualizacje na ten sam soft mogę wykonać jedynie przez zdefiniowany przez użytkowania, tylko żeby wykonać muszę pozaznaczać haczyki pytanie które? I jak tam? Udało się?
YellowPapaya95 Opublikowano Czwartek o 16:35 Opublikowano Czwartek o 16:35 Miałem trochę inny kłopot i nie zabrałem się finalnie za to, spróbuję w weekend ogarnąć
YellowPapaya95 Opublikowano wczoraj o 08:01 Opublikowano wczoraj o 08:01 Aktualizacja, udało się ogarnąć sprawę. Ponowne zainstalowanie aktualizacji MIB nic nie dało, pomogło dopiero wgranie na nowo sport layout na aktualnym sofcie licznika 379(na 313 wgrywanie na nowo nic nie dało).
YellowPapaya95 Opublikowano wczoraj o 08:11 Opublikowano wczoraj o 08:11 tego samego, który jest w tym temacie - wgrany przez VCP
Muskel1 Opublikowano wczoraj o 08:18 Autor Opublikowano wczoraj o 08:18 Ok. To fajnie, że udało się przywrócić👍
Rekomendowane odpowiedzi