davpol Opublikowano 21 Lipca 2021 Opublikowano 21 Lipca 2021 (edytowane) Witam mam taki problem na wyświetlaczu z komunikatem o przepaleniu lampy do jazdy dziennej, wcześniej bylo Ok. Sytuacja jest następująca z prawą lampą - na pozycji 0 świecą paski Led lewa i prawa, na auto swieci tylko pasek lewy i przy zmroku świecą obydwie lampy światłem xenon +pasek Led tylko w lewej a w prawej nic i przy wymuszonych mijania to samo. Czy ktoś z Państwa mógłby mi pomoc? z góry dziękuje i pozdrawiam Edytowane 21 Lipca 2021 przez davpol
Muskel1 Opublikowano 21 Lipca 2021 Opublikowano 21 Lipca 2021 (edytowane) Lampy dokładane czy były fabrycznie montowane? Podepnij pod komputer i sczytaj błędy. Edytowane 21 Lipca 2021 przez Muskel1
davpol Opublikowano 21 Lipca 2021 Autor Opublikowano 21 Lipca 2021 (edytowane) Dokładane, ale już ponad 2 lata świeciły i było Ok. Wczoraj zmieniałem filtry w tym powietrza obok tych wiązek. Poza tym auto ostatnio jeźdzone bardzo mało, praktycznie stoi. Aku jest na 50% Edytowane 21 Lipca 2021 przez davpol
Rekomendowane odpowiedzi