--Rafcio-- Opublikowano 28 Lipca 2021 Opublikowano 28 Lipca 2021 (edytowane) Podrzuccie jakiś pomyśł za co się wziąść bo ścina opony od wewnątrz na przedniej osi. Auto stoi na kołach 18/40/225 et35 Edytowane 28 Lipca 2021 przez --Rafcio--
Muskel1 Opublikowano 28 Lipca 2021 Opublikowano 28 Lipca 2021 (edytowane) Zbieżność musisz ustawić. Edytowane 28 Lipca 2021 przez Muskel1 1
--Rafcio-- Opublikowano 28 Lipca 2021 Autor Opublikowano 28 Lipca 2021 Czy po za zbieżnością kół na końcówkach drążka można jeszcze coś regulować?
Mateuszz4444 Opublikowano 12 Listopada 2021 Opublikowano 12 Listopada 2021 Jeśli jeszcze nie rozwiązałeś problemu to podpowiem ci jaka była tego u mnie przyczyna. Szkoda opon, ja 2 komplety zdarłem i się strasznie wkurzyłem bo tyle się z tym ojezdzilem po diagnostach i mechanikach, a tu samemu trzeba coś grzebać jak się ma pojęcie. Byle by kasę wziąć i na odpierdziel, albo zbyć... Na stacji diagnostycznej niby było wszystko ok, dopiero po rozkręceniu wszystkiego okazało się że amortyzatory wogóle nie trzymają i są do wymiany.
--Rafcio-- Opublikowano 12 Listopada 2021 Autor Opublikowano 12 Listopada 2021 12 godzin temu, Mateuszz4444 napisał: Jeśli jeszcze nie rozwiązałeś problemu to podpowiem ci jaka była tego u mnie przyczyna. Szkoda opon, ja 2 komplety zdarłem i się strasznie wkurzyłem bo tyle się z tym ojezdzilem po diagnostach i mechanikach, a tu samemu trzeba coś grzebać jak się ma pojęcie. Byle by kasę wziąć i na odpierdziel, albo zbyć... Na stacji diagnostycznej niby było wszystko ok, dopiero po rozkręceniu wszystkiego okazało się że amortyzatory wogóle nie trzymają i są do wymiany. Dzięki za radę, w moim przypadku zbierznosc byla strasznie przestawiona, została poprawiona i dalej obserwuję jak to przeklada sie na opony
Rekomendowane odpowiedzi