nike166 Opublikowano 9 Sierpnia 2021 Opublikowano 9 Sierpnia 2021 Hej, posiadam B6 na standardowym systemie głośników , bez multifunkcji i wyświetlanych fal na FISie. Chciałem zakupić sobie Ori radio bo mam jakiegoś akcesoryjnego clariona który nie bardzo mi pasuje do reszty. Czy jezeli zakupie radio Symphony III z B7 to podejdzie ono p&p do mnie ? Czy trzeba dokupować jakieś adaptery kostki itp ? Kolejna sprawa czy symphony III miało oryginalnie kod ? Sprzedawca twierdzi że nie było w nich już kodów.
pila24 Opublikowano 9 Sierpnia 2021 Opublikowano 9 Sierpnia 2021 Chodzi Ci pewnie o symphony 2 plus z b7? Radio które masz pewnie jest 1 DIN,jeżeli tak to trzeba zrobić konwersję na 2 DIN. Oczywiście można to ogarnąć samemu. Na dole masz przykład mojego auta po zakupie z 1 DIN,a następnie po upgrade do 2 din
nike166 Opublikowano 9 Sierpnia 2021 Autor Opublikowano 9 Sierpnia 2021 Graty potrzebne mam już do przeróbki 2din lecz chodzi mi o samo radio czy to podejdzie p&p. Bo gdzieś czytałem, że są inne kostki i inne wejście antenowe ?
pila24 Opublikowano 14 Sierpnia 2021 Opublikowano 14 Sierpnia 2021 W dniu 9.08.2021 o 20:23, nike166 napisał: Graty potrzebne mam już do przeróbki 2din lecz chodzi mi o samo radio czy to podejdzie p&p. Bo gdzieś czytałem, że są inne kostki i inne wejście antenowe ? Możesz kupić na allegro przejściówki z kostek ISO na quadlock (duża kostka jak w b7 2 din),oraz odpowiednie przejściówki do anteny. Tutaj masz opisane co i jak. DIY: RNS-E retrofit & double DIN conversion (picture heavy) WWW.AUDIZINE.COM DIY: Replace single DIN Concert II headunit with double DIN RNS-E Navigation system. Heads up from a new member from Norway! I have been reading a lot on Audizine since I got my first B6 last year, and...
Rekomendowane odpowiedzi