Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Odnośnie oferowanej pomocy przy zakupie auta

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

:mysli:

http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C5942050

Czy ktoś z was korzystał z takich usług? Jesli tak to proszę o opisanie i podanie swojej opinii na temat takich wyjazdów. Planuje zakup auta w maju , mojej drugiej a4 :quattro: i tak sie zastanawiam czy nie przejechać się zobaczyć co oferują za granicami.

Opublikowano

Jeżeli za nic nie musisz płacić z góry, to czemu nie spróbować.

Ludzie oferują takie usługi, niektórzy je chwalą, ale czy akurta ten konkretny przypadek jest godny polecenia?! Ciężko powiedzieć.

Poszukaj na forum, jest polecany koleś, który już pomógł w zakupie kilku osobom z forum - kontakt sprawdzony, więc może lepiej z takiego skorzystać.

Opublikowano

Czytałem chodzi o Pana Rooberta lecz namiaru nie dostałem mimo pisania na PW

Opublikowano

Ogłoszenie, które wstawiłeś jest już nieaktualne.

Ja tam byłbym ostrożny. Jeśli nie znasz, nie masz pewności, to nawet jak kasy wcześniej nie trzeba będzie płacić, to bym chyba nie skorzystał.

Będziesz jechał z takim, nietrudno się będzie domyślić, że wieziesz ze sobą kasę (bo a nuż trafi się jaaś rewelacyjna oferta) - jaki to problem w najbliższym lesie sie zatrzymać, skroić z kasy, przywiązać do drzewa, jeszcze do d*py nakopać (żeby tylko nakopać)....

Opublikowano

Czytałem chodzi o Pana Rooberta lecz namiaru nie dostałem mimo pisania na PW

Wyslalem namiar dzis... a Robert kupil juz dla klubu pewnie kolo 30-40 aut. :cool1:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...