Dawid1001 Opublikowano 17 Sierpnia 2021 Opublikowano 17 Sierpnia 2021 Zobacz ofertę: Interfejs diagnostyczny tester skaner Launch PL allegro.pl ALLEGRO.PL witam, czy polecacie diagnostę z tego linku ? Mam problem z audi każdy pisze żeby zrobić logi a nie mam czym. Wiec zamierzam kupić coś czym mógł bym zrobić logi. Jeśli nie opłaca się tego kupować to polećcie coś lepszego. Dzięki j pozdrawiam
przem8 Opublikowano 18 Sierpnia 2021 Opublikowano 18 Sierpnia 2021 (edytowane) Przecież masz temat o diagnostyce i wszystko opisane. Kabel za 50 zl z viakena i vcds z forum. Szukanie boli? Temat do kosza tak poza tym... Edytowane 18 Sierpnia 2021 przez przem8
Dawid1001 Opublikowano 18 Sierpnia 2021 Autor Opublikowano 18 Sierpnia 2021 39 minut temu, Tom A4 napisał: Używamy opcji Nie chodzi mi o kabelki czy płytki, pytam i ten konkretny. Dużo podróżuje i chce go używać czasem w trasie lub gdzieś za granica
Langista Opublikowano 18 Sierpnia 2021 Opublikowano 18 Sierpnia 2021 No to co za problem kupić poleasingowego lapka za 500 zł, kabel od viakena za 50-200 i program masz za darmo.
przem8 Opublikowano 18 Sierpnia 2021 Opublikowano 18 Sierpnia 2021 Zwykły elm, smartfon, dobra aplikacja i na wszystko podgląd, ewentualnie obdeleven.
Rekomendowane odpowiedzi