damianek333 Opublikowano 25 Sierpnia 2021 Opublikowano 25 Sierpnia 2021 Witam. Od jakiegoś czasu meczę się z problemem cofania zapłonu Show log - VAGLOGI VAGLOGI.PL VAGLOGI to usługa która pozwoli Ci przesłać logi z programu VCDS lub VAG-COM i udostępnić je w przyjaznej formie np. na forum świece wymienione /NGK/ cewki nowe /Beru/ miesiąc temu padły zawory przy składaniu zastanowiło mnie ustawienie łancucha po stronie ssącej nie da się ustawic idealnie na znak, pierwsza myśl naciągnięty łańcuch wymieniłem /Swag/ minimalnie znak się poprawił ale nie jest idealnie. Cofanie jest nadal wyczuwalne delikatnym poszarpywaniem przy rozpędzaniu. Już miałem wymienic napinacz ale cena mnie powstrzymała /zamiennik około 400 a oryginał 1600/ zamieszczam zdjęcia ustawienia łańcucha. Proszę o wskazówki czy tak może być z tym ustawieniem
przem8 Opublikowano 25 Sierpnia 2021 Opublikowano 25 Sierpnia 2021 Wygląda ok, poza tym grupa 90 i 93 i masz jak na dłoni ustawienie rozrządu.
damianek333 Opublikowano 19 Października 2021 Autor Opublikowano 19 Października 2021 Tematu ciąg dalszy, Po odpięciu wężyka pomiędzy N75 a gruszką auto idzie jak dziki. Wiedz czy to jest problem z N75 czy map sensor /błędów brak/ http://vaglogi.pl/log-115_118_020_90D7oc.html
Rekomendowane odpowiedzi