nygus25002 Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Witam wszystkich na forum i prosze o pomoc moze ktos miał taki problem w swoim Cos mi buczy w tylnej czesci nadwozia podczs ruszania na skreconych kołach bezwzgledu na to czy ruszam do przodu czy do tyłu (w prawo lub w lewo jest tak samo). Prosze o pomoc.
Flyer Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Buczy, czy czujesz jakby "kola przeskakiwaly" ? Jesli to drugie - to normalne w quattro.
nygus25002 Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 15 Kwietnia 2009 dokladnie,tak jakby przeskakiwaly kola i przytym byczy ze az drzy tapicerka w bagażniku
KaliN Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Opublikowano 15 Kwietnia 2009 aż tak?? U mnie jakoś bez wibracji rusza.. ale zwrócę uwagę i Ci napiszę.
nygus25002 Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Czekam na twoja odpowiedz. Chciałbym to zrobic bo mnie to troche drazni wrecz denerwuje. Podjechalem z tym do serwisu i powiedzieli ze jest zbyt glosno,i stwierdzili ze przyczyna moze byc luz na listwie.A wiadomo jak to w serwisie,zaraz by chcieli pół samochodu wymienic.
KaliN Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Hmmm ja żadnych wibracji nie wyczułem.. no może poza tymi gdy zabłądziłem na poboczu :> Na pewno nie tak silne jak opisujesz, żeby aż trzęsło z tyłu. Huczy owszem, ale nie trzęsie.
Rekomendowane odpowiedzi