al.ol Opublikowano 29 Sierpnia 2021 Opublikowano 29 Sierpnia 2021 Witam zakupiłem wczoraj samochód i mam w nim mały problem. Problem polega na tym ze kierownica zgrzyta, zacina sie, nie odbija. Olej w przekładni jest pompa nie chodzi głośno, na nie odpalonym silinku jest to samo. Wrzucam filmik proszę o pomoc.
al.ol Opublikowano 29 Sierpnia 2021 Autor Opublikowano 29 Sierpnia 2021 Tylko te zgrzytanie dochodzi jak by z kolumny kierownicy.
pelonek1 Opublikowano 29 Sierpnia 2021 Opublikowano 29 Sierpnia 2021 Godzinę temu, al.ol napisał: zakupiłem wczoraj samochód Wczoraj było dobrze?
Langista Opublikowano 29 Sierpnia 2021 Opublikowano 29 Sierpnia 2021 Możesz jeszcze zdjąć osłonę pod kierownicą, dwie śrubki od spodu po lewej i prawej stronie + jedna pod osłoną bezpieczników na klucz 8. Zobacz czy krzyżak nie ma luzów.
al.ol Opublikowano 30 Sierpnia 2021 Autor Opublikowano 30 Sierpnia 2021 Ok jutro to sprawdzę i napisze co i jak. Dzięki za pomoc.
greg2505 Opublikowano 2 Września 2021 Opublikowano 2 Września 2021 W dniu 31.08.2021 o 16:22, al.ol napisał: Jednak maglownica do roboty. Pewnie miała luz i dokręcili śrubę regulacyjną za mocno,możesz ją lekko poluzować
Rekomendowane odpowiedzi