Lechu85 Opublikowano 30 Sierpnia 2021 Opublikowano 30 Sierpnia 2021 Witam. Czy ktoś miał taką sytuacje, że mimo braku luzów na kostce przy powolnej jeździe w zawieszeniu stuka coś? Kiedyś w Jaguarze miałem to samo, też nikt nie wiedział co to. Dałem 4000 zł na wymiane "wszystkiego" i dalej stukało. Dopiero poszukałem na necie, kupiłem gniazdo mc persona zaniosłem, kazałem wymienić i jak ręką odjął. Co Wy na to? Kupić jedno i dać do wymiany? Górne mocowanie amortyzatora 125 zł. allegro.pl ALLEGRO.PL
Hubcio099 Opublikowano 30 Sierpnia 2021 Opublikowano 30 Sierpnia 2021 Ja tak miałem i winna była maglownica.
simon__75 Opublikowano 30 Sierpnia 2021 Opublikowano 30 Sierpnia 2021 Ja dziś oddałem na warsztat swoją B8mke... W czasie wolnej jazdy przy skręcaniu było takie jakby przeskakiwanie słychać... Tu jest nagrany filmik z tymi dźwiękami:
Lechu85 Opublikowano 30 Sierpnia 2021 Autor Opublikowano 30 Sierpnia 2021 Maglownica to chyba były by jakieś luzy na kierownicy? Na górze na amortyzatorze jest poduszka taka, to może być to. 125 zł to nie dużo, warto spróbować. W Jaguarze tak miałem
Rekomendowane odpowiedzi