RadzJo Opublikowano 8 Października 2021 Autor Opublikowano 8 Października 2021 1 godzinę temu, karolek_ust napisał: Gwint kw? Tak. Zobaczymy jak siądzie ?
NelsonPL Opublikowano 8 Października 2021 Opublikowano 8 Października 2021 Gratuluje zakupu. Mam też WEBASTO - Wspaniała rzecz w autku.
RadzJo Opublikowano 8 Października 2021 Autor Opublikowano 8 Października 2021 26 minut temu, NelsonPL napisał: Gratuluje zakupu. Mam też WEBASTO - Wspaniała rzecz w autku. Dzięki wielkie. Nie tylko webasto robi robotę ?
NelsonPL Opublikowano 8 Października 2021 Opublikowano 8 Października 2021 (edytowane) Bardzo ładna Audiczka.(świetne felgi) AutoHold to też wspaniała rzecz, która podczas jazdy bardzo pomaga. Życzę ci dużo zadowolenia z autka i żeby długo dobrze służyło. Edytowane 8 Października 2021 przez NelsonPL
michu10 Opublikowano 9 Października 2021 Opublikowano 9 Października 2021 to jest gwint czy tylko sprężyny z tulejami regulującymi ? Na jakie amory to zakładasz ?
RadzJo Opublikowano 9 Października 2021 Autor Opublikowano 9 Października 2021 1 godzinę temu, michu10 napisał: to jest gwint czy tylko sprężyny z tulejami regulującymi ? Na jakie amory to zakładasz ? To tylko sprężyny regulowane. Mam zawieszenie 1bl, więc aktywne amortyzatory. Nie wiem czy to nie wpłynie znacząco na działanie systemu ADS i amorów. Założę to będę wiedział dokładnie. Jeśli będzie nie halo zdemontuje.
Tom3k007 Opublikowano 13 Października 2021 Opublikowano 13 Października 2021 Lampy przednie wyglądają jak nowe, były wymieniane ?
RadzJo Opublikowano 16 Października 2021 Autor Opublikowano 16 Października 2021 W dniu 13.10.2021 o 16:00, Tom3k007 napisał: Lampy przednie wyglądają jak nowe, były wymieniane ? Były spolerowane i zabezpieczone powłoką. Ale to w Niemczech robił właściciel.
Tom3k007 Opublikowano 16 Października 2021 Opublikowano 16 Października 2021 13 godzin temu, RadzJo napisał: Były spolerowane i zabezpieczone powłoką. Ale to w Niemczech robił właściciel. Świetny efekt
R4xx Opublikowano 31 Października 2021 Opublikowano 31 Października 2021 (edytowane) Świetna sztuka, gratuluję efektu włożonej pracy Nagraj jak to gada Czarna felga zrobiłaby tu robotę Edytowane 31 Października 2021 przez R4xx 1
RadzJo Opublikowano 31 Października 2021 Autor Opublikowano 31 Października 2021 Godzinę temu, R4xx napisał: Świetna sztuka, gratuluję efektu włożonej pracy Nagraj jak to gada Czarna felga zrobiłaby tu robotę Dzięki wielkie. ?Mi nie siedzi czarna felga jakoś. ? Za ciemno jest według mnie. Vossen wjedzie na lato bo choruje na nie od długiego czasu i myślę, że zrobi robotę. ? Filmik ? - zrobię bo gada zacnie ? Wczoraj wymiana oleju na Castrol 5W30, filtry Mann. Niestety wyszła nieszczelność termostatu oraz błąd jednej poduszki silnika (otwarty obwód) . W następnym tygodniu wszystko będzie zrobione. Zamówiłem już części. ? 1
mlody020 Opublikowano 1 Listopada 2021 Opublikowano 1 Listopada 2021 Nie lepiej było od razu polifta zrobić?
RadzJo Opublikowano 1 Listopada 2021 Autor Opublikowano 1 Listopada 2021 (edytowane) 5 godzin temu, mlody020 napisał: Nie lepiej było od razu polifta zrobić? Idąc tym tokiem myślenia to lepiej kupić odrazu polifta. O gustach się nie dyskutuje ? Ja nie będę robić polifta na pewno. Edytowane 1 Listopada 2021 przez RadzJo
R4xx Opublikowano 1 Listopada 2021 Opublikowano 1 Listopada 2021 7 godzin temu, RadzJo napisał: Idąc tym tokiem myślenia to lepiej kupić odrazu polifta. O gustach się nie dyskutuje ? Ja nie będę robić polifta na pewno. Jak obecny stan ładny to szkoda kasy. Też to przerabiałem. Gdybym miał przód przetrącony to jeszcze, ale w takiej sytuacji... jest tyle rzeczy, które można w cenie poliftowych gratów kupić
RadzJo Opublikowano 1 Listopada 2021 Autor Opublikowano 1 Listopada 2021 49 minut temu, R4xx napisał: Jak obecny stan ładny to szkoda kasy. Też to przerabiałem. Gdybym miał przód przetrącony to jeszcze, ale w takiej sytuacji... jest tyle rzeczy, które można w cenie poliftowych gratów kupić Mi chodzi o to, że lepiej kupić polifta pełną gębą, niż ze starego auta robić nowsze. ? (Oczywiście powydpakowe to inna bajka) To jakby oszukiwać samego siebie bo to nadal będzie wiekowa fura ale z nowszym lookiem. Kto co lubi. ? Ja zamierzam wsadzać tylko rzeczy, które mi się podobają i które nie obciążą za bardzo mojego budżetu. ? Peace ? 4
Wandej Opublikowano 3 Listopada 2021 Opublikowano 3 Listopada 2021 W dniu 1.11.2021 o 20:53, RadzJo napisał: Mi chodzi o to, że lepiej kupić polifta pełną gębą, niż ze starego auta robić nowsze. ? (Oczywiście powydpakowe to inna bajka) To jakby oszukiwać samego siebie bo to nadal będzie wiekowa fura ale z nowszym lookiem. Kto co lubi. ? Ja zamierzam wsadzać tylko rzeczy, które mi się podobają i które nie obciążą za bardzo mojego budżetu. ? Peace ? Dobre podejście 1
mlody020 Opublikowano 4 Listopada 2021 Opublikowano 4 Listopada 2021 W dniu 1.11.2021 o 12:35, RadzJo napisał: Idąc tym tokiem myślenia to lepiej kupić odrazu polifta. O gustach się nie dyskutuje ? Ja nie będę robić polifta na pewno. Spoko spoko, tak tylko zapytałem Bez spiny, auto dobrze dłubiesz to byłem ciekaw na ile je chcesz robisz. A czy warto robić polifta czy nie do już tam wedle uznania. Powodzenia w modach.
RadzJo Opublikowano 4 Listopada 2021 Autor Opublikowano 4 Listopada 2021 1 godzinę temu, mlody020 napisał: Spoko spoko, tak tylko zapytałem Bez spiny, auto dobrze dłubiesz to byłem ciekaw na ile je chcesz robisz. A czy warto robić polifta czy nie do już tam wedle uznania. Powodzenia w modach. Oczywiście, że bez spiny ? Dzięki wielkie i pozdrawiam ?
Rekomendowane odpowiedzi