kred Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Opublikowano 1 Kwietnia 2007 mam pytanie???? mam zawias gwintowany- supersport (przod i tyl) na czerwonych spr.mialem problem z wysokoscia. autko przyjechalo z niemiec i szorowalo nosem o asfald. zostalo podniesione i bylo wszystko cacy. dzisiaj zabralem sie za bardzo dokladne podnoszenie autka z sufmiarka pod reka... wszystko zostalo wyrownane ale... dokonalem pomiaru od ziemi do skrajnego punktu nadkoli (przod) i wartosc zmierzona nie jest taka sama ok. 10 mm jest wiecej na stronie. do regolacji wysokosci nie mozna sie przyczepic czy wina tkwi w sprezynach???? mam zamiar zamienic na niebieskie sporty (4 szt)jak ktos ma nie zjezdzone pisac na priva
wacha Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Jesli masz gwintowane to w czym masz problem dlatego jest wlasnie takie aby je ustawic odpowiednio :biggrin: auto stalo na rownej drodze , miales tyle samo cisnienia w oponach
Szewczenko7 Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Opublikowano 4 Kwietnia 2007 A moze jeden amor jest bardziej wybity i stoi nizej od drugiego :twisted:
Radek321 Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Opublikowano 5 Kwietnia 2007 A moze jeden amor jest bardziej wybity i stoi nizej od drugiego Akurat do tego aortyzatory nie mają nic. Amortyzatory są tylko elementami tłumiącymi.
Rekomendowane odpowiedzi