lukas_ss Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Chlopaki mam pytanko w sumie to nie jest bardzo denerwujace ale... , a wiec, od poczatku jak mam auto podczas jazdy na drugim biegu, mam dziwne jęczenie ze skrzyni biegow , bardzo malo slyszalne,I jest ono tylko wtedy jak tocze sie na drugim biegu, tak jakby bez gazu ale skrzynia przechodzi tak jakby w stan biegu jalowego nie jest rozpedzana wiecie o co mi chodzi?
wojtekce Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Chlopaki mam pytanko w sumie to nie jest bardzo denerwujace ale od poczatku jak mam auto tylko na drugim biegu jak samochod jedzie tak jakby wyrowna predkosc do biegu a nie jest napedzone ...hm nie wiem jak to wytlumaczyc ale jade na 2 bez gazu w granicach tam 30km/h mam taki dzwiek smieszny ze skrzyni tylko lekko nacisne gaz i jedzie mechanik powiedzial ze to prawodopodobnie praca skrzyni tak mato jest bardzo malo slyszalne takie jakby jeczenieczy cos w tym stylu ...tez nie wiem jak wytlumaczyc tylkkko zaczne przyspieszac i odrazu tego nie ma .ktos mnie zrozumial nie za bardzo
lukas_ss Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Cholerka musialby ktos ze mnal sie przejechac albo miec cos takiego u siebie
soolek Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Myślę, że jakbyś użył znaków interpunkcyjnych i przeczytał to co napisałeś, a potem to poprawił na bardziej składne, to byłoby większe prawdopodobieństwo zrozumienia... Sorry za OT
Rekomendowane odpowiedzi