pablo99killer Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Witam Zamierzam zmienić silnik w swoim Audi A4 z 1.6 na 2.8. Interesuje mnie jednostka o mocy 193 KM jednakże tylko z napędem na przednią oś.Proszę o odpowiedź czy jest to możliwe czy w grę wchodzi tylko napęd quattro.
Peterka Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Opublikowano 15 Kwietnia 2009 kolego, jak najbardziej są tylko z napędem na przednią oś. Jeśli można wiedzieć czemu nie chciałbyś quattro?? Pozdrawiam
loco87 Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Opublikowano 15 Kwietnia 2009 nie ten dzial... Przy 200ps wypada miec pchanie na 4 kapcie.... Nie wolisz 1.8t ?
majkel_majki Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Kiepski pomysł ta zmiana silnika, chyba że masz komplet osprzętu, wiązki elektryczne, skrzynię, sanki pod silnik i masę cierpliwości :gwizdanie: kupa roboty i częsci, z których na pewno sporo pominąłem. Bez drugiego auta- dawcy, masy czasu i wiedzy fantazje jak dla mnie
pablo99killer Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Kiepski pomysł ta zmiana silnika, chyba że masz komplet osprzętu, wiązki elektryczne, skrzynię, sanki pod silnik i masę cierpliwości :gwizdanie: kupa roboty i częsci, z których na pewno sporo pominąłem. Bez drugiego auta- dawcy, masy czasu i wiedzy fantazje jak dla mnie Pytałem tylko o możliwość a czy to dobry pomysł to ja już wiem.pzdr[br]Dopisany: 16 Kwiecień 2009, 09:07_________________________________________________ kolego, jak najbardziej są tylko z napędem na przednią oś. Jeśli można wiedzieć czemu nie chciałbyś quattro?? Pozdrawiam Bo gdybym chciał quattro to na pewno musiałbym wymieniać prawie całe podwozie.Ciekawy jestem jeszcze jaka jest żywotność półosi przy napędzaniu silnikiem o mocy 193KM auta z FWD...
Rekomendowane odpowiedzi