r0bal087 Opublikowano 30 Września 2021 Opublikowano 30 Września 2021 Witam. Mam pytanko bo może ktoś miał podobny przypadek w ostatnim czasie. A więc sprawa wygląda nastepująco. Kolizja w wyniku której moje b6 zostało z przodu podrapane tak jak na zdjęciach. Rzeczoznawca uznał ze do wymiany zderzak lampa i kratki halogenu. Wycena z ubezpieczalni 2150?odwoływać się i ile mogę max za to dostać?
przem8 Opublikowano 30 Września 2021 Opublikowano 30 Września 2021 Przecież to na części nie starczy. Zadzwoń do aso i spytaj ile kosztuje zderzak sline.
Dev Opublikowano 30 Września 2021 Opublikowano 30 Września 2021 oddaj auto do ASO i bierz auto zastepcze ten zderzak kosztuje krocie
hak64 Opublikowano 30 Września 2021 Opublikowano 30 Września 2021 To co Ci zaoferowali nie wystarczy nawet na zderzak. A gdzie reszta? Uszkodzenie wskazuje, że ucierpiały także wzmocnienia zderzaka - powinieneś go zdemontować, zrobić fotki i przesłać ubezpieczycielowi z żądaniem korekty wyceny. Wyceną możesz się pochwalić, zobaczymy na czym Cię oszukali.
lukaszbass Opublikowano 30 Września 2021 Opublikowano 30 Września 2021 Mocowania lamp całe, ślizgi lamp całe? tak jak kolega wyżej bez demontażu nijak ma się taka wycena...
hak64 Opublikowano 4 Października 2021 Opublikowano 4 Października 2021 Przyjęta stawka rbg jest rażąco niska (55 zł, podczas gdy średnie stawki w profesjonalnych warsztatach naprawczych wynoszą około 120 zł, a w ASO nawet 200 ). Części zamienne zakwalifikowane do wymiany są tanimi zamiennikami, brakuje elementów wzmocnień zderzaka (pewnie nie był zdejmowany). To jest szkoda na ponad 5 tys.
r0bal087 Opublikowano 4 Października 2021 Autor Opublikowano 4 Października 2021 To będę musiał dalej walczyć w takim razie.. 2100 w takim razie to nawet nie połowa
lukaszbass Opublikowano 4 Października 2021 Opublikowano 4 Października 2021 Sam zderzak to min 1500 zł.
Areczeq Opublikowano 19 Października 2021 Opublikowano 19 Października 2021 Napisz do mnie do prv. Przeliczymy kosztorys
Rekomendowane odpowiedzi