kharo Opublikowano 5 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2021 Jak w tytule, żarówka postojowa wypaliła gniazdo w odbłyśniku, lampa z DRL i ksenonem. Planuje kupić lampę z anglika bo najtaniej i przełożyć odbłyśnik. Pytanie brzmi czy odbłyśnik w zwykłej lampie jest taki sam jak w ksenonie i czy z anglika dodatkowo spasuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kharo Opublikowano 6 Grudnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2021 Odświeżam, serio nikt nie miał wypalonego odbłyśnika przez postojówke? Może ktoś rozbierał zwykłą lampę i wie czy odbłyśnik postojówki w zwykłej lampie da się odkręcić i jest osobnym elementem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djbasto Opublikowano 4 Maja Udostępnij Opublikowano 4 Maja Witam, również mam wypalone gniazdo postojówki. Ogarnąłeś w jakiś sposób ten temat? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kharo Opublikowano 7 Lipca Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lipca Kupiłem lampę z anglika i przełożyłem sam odblysnik do drl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi